Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

M&D tabla s ključavnicami

Cena z DDV: 31,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 31,99 €

2
Trgovina Kakadu
5
Skladišče

Opis:

Tabla s ključavnicami je lesena didaktična plošča, na kateri je 6 hišic. Vsaka hišica je zaklenjena s svojo ključavnico. Odličen pripomoček za spodbujanje razvoja finomotoričnih spretnosti, učenja števil, barv. Primerno: 3+ Dimenzije: 39 cm x 29 cm x 2 cm

Ocene kupcev (6)

Ariadna �. ob 2023-09-13
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Super izziv & urjenje fine motorike za otroke.
Izdelek bi priporocila naprej.
Iris H. ob 2022-03-16
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Izdelek je zelo zanimiv za otroke, saj spodbuja samostojnost. hčerka se zelo rada igra s to tablo. Z nakupom smo zadovoljni. je kvalitetno izdelana in velika.
Matej H. ob 2020-12-29
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Z izdelkom smo zelo zadovoljni. Vsi trije otroci (2,4 in 6 let) se igrajo s ključavnicami.
Je kvalitetna, velika in za vrati skriva živali.

Priporočam nakup za dvoletnike.
Eva E. ob 2019-07-10
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Z izdelkom sem zelo zadovoljna. Moj 2 leti in pol star sin se zelo rad igra s tablo in odkriva kaj se skriva za vrati ključavnic, nato pa še preštejeva koliko živali je za posameznimi vrati.
Urška N. ob 2019-02-13
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Lesena tabla s šestimi različnimi ključavnicami. Našemu fantku smo na zadnja, šesta vrata, dodali še manjšo obešanko s ključi in je čisto navdušen. Super kvaliteta in ni bojazni, da bi se pri igranju s ključavnicami kje uščipnili ali poškodovali.
Stran: 12

Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki