Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Dodatki za skiroje

Dodatki za skiroje Puky in Micro. Skiroji Puky in Micro so primerni za otroke že od 1. leta dalje...

Proizvajalec

Starost

  • Kvalitetni in vodoodporni ščitniki za kolena in komolce z zapiranjem na ježka omogočajo dodatno zaščito otroka pri športnih aktivnostih kot je vožnja s skirojem, poganjalcem, kolesom, rolerji. Edinistveni sistem Click-In omogoča popolno prileganje in enostavno nameščanje, saj ščitnikov ni potrebno prilagajati pred vsakim nošenjem Več informacij spodaj.

    24,99 €
    Trgovina Kakadu
    Skladišče
    24,99 €
    Ni na zalogi
  • Pletena košara za krmilo iz prožne plastike. Primerna je za skiroje Puky JOKER in kolesa, velikosti 16-20 col. Več informacij spodaj.

    19,99 €
    Trgovina Kakadu
    Skladišče
    19,99 €
    Ni na zalogi
  • Zagotovite večjo varnost otroka na cesti s prikupnim zvončkom Micro. Zvonček je lahek, izjemno priročen za majhne rokice ter enostaven za uporabo. Zaradi prilagodljivega silikonskega paščka je primeren za nameščanje na različna krmila. Lahko se uporablja na kolesu, skiroju ali poganjalčku.  Priporočeno za otroke od 3. leta...

    9,99 €
    Trgovina Kakadu
    Skladišče
    9,99 €
    Ni na zalogi
  • Pletena košara iz umetne mase za kolo Trybike. Tako lahko vaš malček vzame svojo najljubšo igračo ali ljubkovalno igračo ali opravi majhen opravek. Košara je narejena za nosilec Trybike, lahko pa jo z usnjenimi trakovi pritrdite tudi na krmilo drugih koles. Dimenzije so 27 x 20 x 17 cm Razdalja med trakovi je 6 centimetrov.

    14,99 €
    Trgovina Kakadu
    Skladišče
    14,99 €
    Ni na zalogi
izdelkov na stran