Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Knitido nogavice Marathon TS white/silver grey

Cena z DDV: 19,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 16,99 €

5
Trgovina Kakadu
Skladišče

Opis:

Nogavice na prste Knitido Marathon TS so posebej razvite za šport in tek na dolge proge. Opora za stopalni lok preprečuje prezgodnjo utrujenost, silikonski oprijem pa preprečuje zdrs stopala v čevlju. Globoko nameščena peta v obliki črke Y zagotavlja popolno prileganje. Enostavno idealne nogavice za športne aktivnosti.

Več info spodaj.

Več podatkov

POSEBNOSTI:

  • Opora za stopalni lok na sredini stopala stabilizira lok in ščiti mišice stopala pred prezgodnjo utrujenostjo in tem, da bi se sredina stopala pogreznila. 
  • Silikonski oprijem In-Shoe-Grip preprečuje nastanek mehurjev, modrih nohtov in ločevanje nohtov, saj ogavica težje zdrsne v čevelj in tako zmanjša dražeče trenje.
  • Globoko nameščena peta v obliki črke Y zagotavlja popolno prileganje. Preprečuje nastanek točk pritiska, saj imajo nogavice za prste manj gub.
  • Ergonomska 3D pletenina na prstih in stopalu prav tako pozitivno vpliva na prileganje in preprečuje gubanje. Tako se stopala in prsti bolje sprostijo.
  • Mrežasto območje na hrbtni strani stopala zagotavlja visoko stopnjo prepustnosti zraka ter olajša odvajanje toplote in vlage navzven.
  • Ločeni komore za prste prispevajo k boljšemu prezračevanju prostorov med prsti na nogah in odstranijo potrebno gojišče za razvoj neprijetnega vonja stopal in atletskega stopala.

Na ta način ne podpirajo le stopal in nog, temveč tudi hrbet, sklepe in mišice.  Vaša stopala in noge bodo tudi po premagovanju daljših razdalj fit, namesto da bi bila nerodna ali težka.


Pozor! Zaradi protizdrsnega premaza In-Shoe te nogavice niso primerne čevlje na prste.


VELIKOSTI: Velikosti so nekoliko manjše. Če izbirate med dvema, izberite večjo.

MATERIAL
:

  • 53 % bombaž
  • 33 % poliakril
  • 8 % najlon
  • 3 % poliester
  • 3 % elastan

NEGA: Perite pri temperaturah do 60°C, priporočeno prati v vreči za perilo. Ne sušite v sušilnem stroju.

KNITIDO® NOGAVICE NA PRSTE

Knitido je bilo prvo podjetje na Japonskem, ki je izdelovalo nogavice na prste. Običajne nogavice se res hitreje obujejo, a so v hladnih dneh stopala in prsti v njih zelo hladni, v vročih pa se znojijo. Prsti se namreč drgnejo drug ob drugega ter zbirajo umazanijo in vlago - to pa lahko privede do nepravilnega položaja prstov, bolečin in drugih okužb. Nogavice z ločenimi prsti tako prispevajo k obvladovanju neprijetnega vonja in ohranjanju prijetne temperature - posamično oviti prsti izboljšajo zaznavanje stopal, saj vklučijo v hojo prav vse prste. Tako so temelji gibanja osvobojeni, kar vpliva pozitivno na celotno telo.

Podjetje Knitido® je od leta 2007 nastanjeno tudi v Nemčiji (v Berlinu), od koder oskrbuje vso Evropo.

Njihova vizija je, da postanejo nogavice na prste temelj zdravega, izpolnjenega in uravnoteženega življenja. Knitido® na Japonskem se zato preoblikuje iz znamke nogavic na prste v celostni koncept za uravnotežen življenjski slog pod oznako Knitido Plus®.

POREKLO: Japonska

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki