Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Knitido nogavice Hallux Valgus light grey

Cena z DDV: 15,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 13,59 €

5+
Trgovina Kakadu
Skladišče

Opis:

Nogavice na prste Hallux Valgus imajo preventivni učinek proti hallux valgusu in podpirajo proces samozdravljenja. Nogavice razbremenijo področje prstov, omogočijo bigljjivost posameznih prstov in s tem razbremenijo stranske mišice. Kompresijski trak podpira oslabljene mišice in vezi, ki so odgovorne za nastanek hallux valgusa.

Več informacij spodaj.

Več podatkov

POSEBNOSTI:

  1. Ločitev prstov na nogah: Z ločitvijo prstov zmanjšate napetost v stopalnem loku, ker se lahko prsti svobodno gibljejo in sodelujejo v procesu naravne hoje. S tem spodbudite senzorični sistem. Posledično si popmorejo tudi stranske mišice in se vrnejo v svoj naravni položaj.
  2. Pritisk na sklep, ki ga prizadane hallux valgus: Zaradi kompresijskega traku združujejo nogavice srednjo kost stopala (in s stem sklep, ki ga prizadane hallux valgus). Lahkoten in enakomeren pritisk na kost povzroči rahel razmik palca navzven. To pripomore k razbremenitvi stranskih mišic. Nogavice na tak način omogočijo proces samozdravljenja - prsti se vrnejo v svoj naravni položaj, se prosto gibljejo in krepijo.


OPOMBA VELIKOSTI: 
Velikosti so povprečno velike.

MATERIAL
:

  • 79 % bombaž
  • 15 % najlon
  • 3 % poliester
  • 3 % elastan

NEGA: Perite pri temperaturah do 60°C. Ne sušite v sušilnem stroju.

KNITIDO® NOGAVICE NA PRSTE

Knitido je bilo prvo podjetje na Japonskem, ki je izdelovalo nogavice na prste. Običajne nogavice se res hitreje obujejo, a so v hladnih dneh stopala in prsti v njih zelo hladni, v vročih pa se znojijo. Prsti se namreč drgnejo drug ob drugega ter zbirajo umazanijo in vlago - to pa lahko privede do nepravilnega položaja prstov, bolečin in drugih okužb. Nogavice z ločenimi prsti tako prispevajo k obvladovanju neprijetnega vonja in ohranjanju prijetne temperature - posamično oviti prsti izboljšajo zaznavanje stopal, saj vklučijo v hojo prav vse prste. Tako so temelji gibanja osvobojeni, kar vpliva pozitivno na celotno telo.

Podjetje Knitido® je od leta 2007 nastanjeno tudi v Nemčiji (v Berlinu), od koder oskrbuje vso Evropo.

Njihova vizija je, da postanejo nogavice na prste temelj zdravega, izpolnjenega in uravnoteženega življenja. Knitido® na Japonskem se zato preoblikuje iz znamke nogavic na prste v celostni koncept za uravnotežen življenjski slog pod oznako Knitido Plus®.

POREKLO: Japonska

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki