Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Janod 4v1 Tabla z malimi pisanimi črkami

Cena z DDV: 39,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 39,99 €

Trgovina Kakadu
1
Skladišče

Opis:

Otroci postopoma odkrivajo pisane črke in pisavo od vrtca naprej. Ta zabaven, praktičen komplet jim bo pomagal, da se bodo naučili pisave in se hkrati zabavali z abecedo.

Primerno za otroke od 3. leta starosti

Več informacij spodaj.

Več podatkov

V enem setu so združene kar 4 dejavnosti: Magnetna tabla s prepoznavanjem črk za učenje abecede; predelki za razvrščanje in shranjevanje črk in dodatkov; izbrisljiva magnetna tabla za učenje prvih besed in tabla za vadbo pisanja s kredo.


Set vsebuje: 105 magnetnih naglasov in črk, vsaka iz debelega kartona (soglasniki so prikazani v modri barvi, samoglasniki pa v rdeči, da jih bolje ločimo), 2 flomastra (modra in rdeča), 1 krpo za brisanje in 2 kredi. Plošče imajo praktične protizdrsne noge, ki otrokom pomagajo, da ohišje odprejo na pravi način. Samo v latinici.

Šifra: J05073

Ocene kupcev (1)

Marusa . M ob 2021-09-06
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Na tak izdelek sem čakala 5 let ali več! Cenovno dostopna verzija premične abecede po metodi montessori! Črke so sicer malo posebne po obliki, posebno s-ja kar nisem prepoznala, ampak s e lepo sestavljajo skupaj kot prave pisane črke in imajo tudi dodatne stresice. Tudi predalčki za črke je dovolj. Obe tabli sta funkcionalni.
Zelo zelo vesela!

Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki