Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

-20%

Znižana cena! Ergobaby nosilka Embrace geather grey

Ergobaby nosilka Embrace heather grey

Redna cena z DDV: 99,99 €

Znižanje: -20%

Vaš prihranek: 20,00 €

Cena z DDV: 79,99 € Spletna cena


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 79,99 €

Trgovina Kakadu
3
Skladišče

Opis:

Udobna nosilka za novorojenčke Ergobaby Embrace je odgovor na povpraševanje staršev širom sveta, ki iščejo mehko in udobno opcijo, enostavnejšo od rute, za nošenje novorojenčka. Je super udobna nosilka in idealna za vzpostavljanje bližine. Brez zahtevnega omotavanja ali vezanja vam Ergobaby Embrace omogoča, da skupaj z dojenčkom najdeta nov skupni ritem. 

Več informacij spodaj. 

Več podatkov

Primerna je od 3,2 kg do 11,3 kg teže otroka.

Trije načini nošenja:

  1. Novorojenček (do 58,4 cm)
  2. Dojenček, obrnjen k staršu (nad 58,4 cm)
  3. Dojenček, obrnjen naprej (nad 66 cm)

Nosilka Embrace nudi:

• Nežnost in mehkobo – mehko in udobno pletivo nežno prilega dojenčka k staršu in mu nudi oporo.
• Enostavnost – Embrace nosilka ima pas okoli pasu in naramne trakove, ki se enostavno zapirajo. Ko dojenček malo zraste, nosilko enostavno prilagodite iz načina za novorojenčka v način za dojenčka in ga še naprej nositi proti sebi. Ko pa je dojenček dovolj velik in so starši pripravljeni, je obračanje nosilke naprej prav tako zelo enostavno in lahko.
• Udobnost: tako za otroka kakor tudi za starša. Ergonomsko in udobno nastavljivo sedišče se prilagaja rasti dojenčka. Naramnice nosilke se lahko razširijo za dodatno podporo dojenčku in staršu.
• Kompaktnost – ko nosilke ne potrebujete, jo enostavno zvijete in pospravite. Zahvaljujoč majhnosti lahko nosilko spravite v torbo za plenice, tako je pri roki kadarkoli jo potrebujete.
• Dobra podpora – razširljive naramnice držijo tkanino in tako podpirajo dojenčkov vrat in mu tako nudijo nežno in udobno podporo.
Podložena blazina za vrat nudi dodatno podporo za glavo novorojenčka.

Nosilko Ergobaby Embrace lahko uporabljate za otroke od 3,2 do 11,3 kilograma teže. Tkanina nosilke Embrace ima certifikat Oeko-Tex Standard 100. Za nosilko Ergobaby Embrace prejmete 10-letno jamstvo ErgoPromise.

EAN: 191653001770

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki