Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Janod obojestranska sestavljanka svet, 208 koščkov

Cena z DDV: 19,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 19,99 €

Trgovina Kakadu
1
Skladišče

Opis:

 2 v 1 sestavljanka omogoča odkrivanje sveta skozi sestavljanje 208 koščkov. Otrok bo skozi igro spoznaval različne dele celine, ki sestavljajo naš planet. Sestavljanje pomaga pri razvoju spomina in fino motoričnih sposobnostih.

Priporočeno za otroke od 7. leta dalje.

Več informacij je spodaj.



Več podatkov

Čas je, da se odpravite na potovanje okoli sveta, da spoznate njegove ljudi in živali. Od pand in krokodilov do medvedov in Eskimov bodo s sestavljanjem otroci spoznali vse o njihovih habitatih z vizualnimi namigi, tako da bodo hitro postali strokovnjaki za svetovno geografijo in kulture.

Priložen je obojestranski plakat, ki bo pomagal najmlajšim, da si bodo lažje predstavljali motiv in znali pravilno razporediti koščke. 

Sestavljanka je v obliki kroga in posnema obliko globusa.

Ko je sestavljanka končana jo lahko shranite v priročen kovček z ročajem in vzamete kamor koli.

Dimenzije (sestavljanke): 50 × 50 cm

Material: karton

Igrače Janod so razvite v regiji Jura v Franciji, pri čemer je posebna pozornost namenjena uporabljenim materialom, slogu in barvam. Izvirne, drzne, poučne in premišljene igrače in igre so zasnovane tako, da podpirajo otroke pri njihovem razvoju ter razvijajo njihove kognitivne, fine motorične in socialne sposobnosti.

Šifra: J02655

Ocene kupcev (1)

Andreja B. ob 2023-03-05
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Zelo zadovoljni z vsemi Janod sestavljankami, tudi priročna embalaža je super.

Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki