Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

-15%

Znižana cena! Igra s kladivom Sestavimo Vesoljsko ladjo

Djeco Igra s kladivom Sestavimo Vesoljsko ladjo

Redna cena z DDV: 34,99 €

Znižanje: -15%

Vaš prihranek: 5,25 €

Cena z DDV: 29,74 € Spletna cena


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 29,74 €

1
Trgovina Kakadu
4
Skladišče

Opis:

Igra s kladivom Sestavimo vesoljsko ladjo je odličen ustvarjalni didaktični set, pri katerem otroci sestavljajo različne tipe ladjic tako, da elemente s kladivom in žebljički zabijajo v ploščo. Kartončki z idejami priloženi. Dimenzije: 30cm x 22,5cm x 3,5 cm. Primerno: 4+

Več podatkov

Djeco je francoski proizvajalec igrač in očarljivih produktov za otroke. Igrače dosegajo vse pomembne varnostne standarde, zaradi svoje lične izdelave in izvirne embalaže pa so čudovito darilo za otroke vseh starosti. 

Šifra: DJ06642
EAN: 3070900066427

Ocene kupcev (4)

Tihana L. ob 2022-12-25
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: kupila sam ovo za Božić svom šestogodišnjaku i oduševljen je...od ujutro čekićem nabija,slaže i preslaže i opet...jedini problem što mu braća blizanci 4godišnjaci stalno uzimaju...kad im se pokaže kako da budu oprezni s čavlićima i čekićem igračka je i za njih sigurna...odlična i drugačija igračka za djecu koja vole stalno nešto popravljati,rastavljati,glumiti majstora..super kvaliteta i jako praktično za pospremiti i ponijeti bilo gdje
Vlasta R. ob 2020-09-28
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Ustvarjalni set za vesoljskega navdušenca ni razočaral. Žebljički se nam sicer zdijo malo preostri za 4 letnike, tako da prisotnost odrasle osebe pri mlajših ne bo odveč. Drugače pa ustvarjanje vesoljskih plovil s kladivom in žebljički zelo popestri deževne in mrzle dni.
Urška N. ob 2020-03-05
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Super igrača za malo večje otroke. Bi morda rekla, da tam za 5+ ali celo 6+, saj so žebljički kar ostri. Morda že za mlajše ob prisotnosti enega od starejših. Je pa drugače otrokom zelo zabavno, ko po sliki ali po trenutnem navdihu sestavlja različna vesoljska plovila.
Natasa M. ob 2019-12-28
4
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Super igraca za male ustvarjalne mojstre. Preprosta za uporabo in veliko moznosti za ustvarjanje motivov.
Edino plosca bi lahko bila vecja, zato ena zvezdica manj

Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki