Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Goki učenje ure

Cena z DDV: 4,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 4,99 €

1
Trgovina Kakadu
5+
Skladišče

Opis:

Odličen pripomoček za učenje gledanja na uro in dojemanje časa. Analogna ura s premikajočima se kazalcema bo otroke z lahkoto naučila branja analogne ure. Primeren je za prepoznavanje kazalcev za ure in minute. 

Primerno za otroke od 5. leta naprej.

Dimenzije: premer 10 cm. 

Material: les. 

Ocene kupcev (4)

Monika G. ob 2023-01-26
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Odlična ura za učenje, priročna, enostavna za razlago in za razumevanje. Zelo priporočam.
Vojka H. ob 2020-02-23
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Z uro sva zelo zadovoljni obe - šestletnica in mama. Kljub majhni izvedbi je ura odličen in kakovosten pripomoček za učenje: številke so še vedno dovolj velike, kazalca pa praktična in dobro privita.
Mateja K. ob 2020-01-05
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Majhna, luštna, natančna. Vredna nakupa. Lepa! Za v nahrbtnik, za v avto... Zanimivo ucenje. Jaz jo priporocam zelo zelo zelo. Ker je vredna nakupa......
ANJA L. ob 2018-04-18
4
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Majhna, priročna, poučna. Super, ker so na notranji strani vpisane še popoldanske in večerne ure. Kazalci so lepo vrtljivi in "ne bežijo". Kupila 3- vedno pridejo prav tudi kot dodatek za k darilu (da niso vedno sladkarije).

Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku