Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

-15%

Znižana cena! Djeco igra mala akcija

Djeco igra mala akcija

Redna cena z DDV: 20,99 €

Znižanje: -15%

Vaš prihranek: 3,15 €

Cena z DDV: 17,84 € Spletna cena


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 17,84 €

1
Trgovina Kakadu
5+
Skladišče

Opis:

Založnik: Djeco
Število igralcev: 2-4
Starost: 2+
Čas igranja: 10 min
Zahtevnost: zelo lahka
Material: umetna masa, karton
Tip igre: /

Več podatkov

Opis igre
Čas je za zabavo v džungli! Zgradite piramido, igrajte kegljanje, mečite in lovite, ... Ti in številni drugi majhni izzivi za osvajanje medalj. Prava akcijska igra za najmlajše s pomočjo katere se bodo naučili rokovati s predmeti in pri tem razvijali fino motorične sposobnosti. Dimenzije embalaže: 21,5 × 21,5 × 5 cm.

Pravila igre
Igra vsebuje šest različnih izzivov, za vsak premagan izziv igralec dobi medaljo. Zmaga tisti, ki je zbral največ medalj. Spodaj se nahaja primer za prvi izziv.

Prvi izziv: Piramida
Vzamemo dve živali in jih poskušamo postaviti eno na drugo tako, kot je prikazano na kartici. Piramida se ne sme podreti vsaj 30 sekund, sicer igralec ne dobi medalje.

Igra vsebuje: 6 živali, 12 medalj iz lepenke 

Šifra: DJ08557
EAN: 3070900085572

Ocene kupcev (2)

Katja K. ob 2021-03-24
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Igra je kvalitetno narejena (kartice so iz debelega kartona, zivali iz gume), zelo trpezna.
Spodbuja gibanje otroka, razvijanje motorike. Igra je zelo zabavna. Vsekakor priporocam. Vsec mi je ker se lahko igrajo mlajsi in starejsi otroci skupaj.
Nika �. ob 2019-12-02
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Super igra. Naša 2.5 - letnica jo obožuje, pa tudi midva z njenim očkom se zabavava zraven. :) Priporočam vsem, saj je super za razvoj motorike, poleg tega pa je kvalitetno narejena.

Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki