Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Proizvajalci 104 proizvajalcev

  • Tula

    Kot nagrajena vodja industrijeBaby Tula ponosno predstavlja čudovite, enostavne, vsestranske in dolgotrajne nosilke, ki ponujajo udobnoergonomsko nošenje in ustvarjajo vez med nosačem in otrokom, od prvih dni pa vse do vrtca. Baby Tula Carrier nosilke so na voljo v različnih vzorcih, ki so hkrati uporabni in modni. Baby Tula ponosno dosega in presega varnostne standarde in norme in je poslovni partner Baby Carrier Industry Alliance.

  • Uvex

     Uvex je blagovna znamka, ki navdušuje tiste, ki želijo prvovrstno, brezkompromisno kvaliteto z inovativnimi pristopi in drznim dizajnom.

  • Vilac

    Francosko podjetje za igrače Vilac že od leta 1911 izdeluje lesene igrače v klasičnem, starem slogu s sodobnimi barvami in oblikami globoko v osrčju regije Jura v Franciji, obkrožene z gorami, jezeri in gozdovi. Igrače Vilac so čudovito izdelane, nikoli ne gredo iz mode in so trajno zanimive za vse generacije, namenjene negovanju otroške domišljijske igre.

  • Woom

    Otroška kolesa Woom so izjemno lahka in kvalitetna otroška kolesa. 

  • Yookidoo

    Yookidoo daje velik poudarek na oblikovanje interaktivnih in inovativnih izdelkov, ki omogočajo otrokom raziskovanje, odkrivanje, učenje in zabavo.

    Z inovativno linijo igrač za kopanje so pričeli že pred desetimi leti, danes so prisotni v več kot 30 državah po vsem svetu.  

  • Zoocchini

    Podjetje z vizijo ustvariti najboljše pripomočke za otroke. Njihovi izdelki izstopajo in izražajo ljubezen do živali, okolja in barv. Gradijo na sporočilu da je vsakdo in vsaka stvar posebno čudovita...in drugačna. Barvni karakterji Zoocchini so aktualni od leta 2007, izdelke pa je mogoče najti širom po svetu. Izdelki ne vsebujejo bpa-ja in ftalatov iz zagotavljajo standarde varnosti.