Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Cruzee poganjalec moder

Cena z DDV: 139,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 139,99 €

Trgovina Kakadu
3
Skladišče

Opis:

Poganjalec Cruzee je izjemno lahek in kvaliteten, ter omogoča učenje vožnje tudi malčkom, ki so ravno shodilii. Kvalitetni in odporni materiali, ki so uporabljeni za njegovo izdelavo dajeju poganjalcu trajnost in možnost dolgoročne uporabe.

Primeren je za otroke visoke od 60 do 125 cm oz. stare okvirno od 18 mesec do 5 let.

Več informacij spodaj.

Več podatkov

Lastnosti in specifikacije:

Prvo kolo vašega otroka je pomemben mejnik, ki označuje začetek njihove poti k neodvisnosti, samozavesti in novim spretnostim.

Cruzee, izdelan za dolgotrajno uporabo, je odporen na rjo, predrtje in brez umazanih, mastnih delov. Njegov zaključek iz anodiziranega aluminija zagotavlja, da ostane vizualno privlačen tudi po neizogibnih udarcih in praskah.

Z izjemno prilagodljivostjo velikosti Cruzee raste skupaj z vašim otrokom od približno 18 mesecev do 5 let in nudi popolno prileganje v vseh fazah učenja.

Ultralahka teža

Izjemno lahek pri 1,9 kg (4,2 lbs) pomeni lažje manevriranje, kar spodbuja najmlajše otroke, da povečajo svojo samozavest. Preprosto prenašanje za vas in vašega otroka.

Najboljše prileganje

Zasnovan tako, da raste z vašim otrokom, ima Cruzee najširšo možno nastavljivost velikosti, brez potrebnega orodja.

Izdelan za dolgotrajnost

Izdelan iz visokokakovostne aluminijeve zlitine, ki so jo spretno zvarili obrtniki TIG varilci. Končna obdelava iz anodiziranega aluminija je trpežna – nikoli ne bo rjavela, se odkrušila ali luščila. Pnevmatike iz pene, ki se ne bodo nikoli izpraznile. Zatesnjeni ležaji brez vzdrževanja.

Varnost

Izjemno lahka zasnova pomeni, da je manj verjetno, da bi se otrok poškodoval ali zagozdil, če bi padel. Poleg tega osni vijaki z nizkim profilom ščitijo pred bolečimi udarci v gležnje.

Vzemite svojega Cruzeeja povsod

Lahko se vozi po katerem koli terenu, vključno s peskom na plaži, gramozom, travo in snegom, in ne bo poškodoval ali označil notranjih talnih površin.

Cenite vsak trenutek

Doživite popolnoma nov svet avanture, zabave in vadbe. Cenite vsak trenutek, ko opazujete, kako raste samozavest vašega otroka. Prehod na kolo s pedalom bo hitrejši in bolj naraven, saj bo vaš otrok obvladal ravnotežje in se bo lahko osredotočil na vrtenje pedal in krmiljenje.

Material: aluminijeva zlitina

Šifra: 700755708939

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki

Pripomočki