Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Micro Skiro Mini zložljiv vijola LED

Cena z DDV: 119,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 119,99 €

Trgovina Kakadu
2
Skladišče

Opis:

-PRIMEREN ZA OTROKE OD 2-5 LET
-PO VIŠINI NASTAVLJIVO ZLOŽLJIVO KRMILO
-PROTIZDRSNO STOJIŠČE
-KVALITETEN BARVNI NANOS
-BREZBATERIJSKA LED KOLESA

Več informacij spodaj.

Več podatkov

PODROBNEJŠI OPIS IZDELKA

Predstavljamo še bolj praktično zložljivo različico izjemno priljubljenega Mini Micro skiroja. Zahvaljujoč enostavnemu mehanizmu lahko skiro hitro zložite in pospravite z uporabo samo enega prsta.

Mini Micro Deluxe je nova in izboljšana verzija izjemno priljubljenega modela Mini Micro. Nastavljivo krmilo omogoča, da skiro raste skupaj z vašim otrokom, tako da ga lahko uporablja skoraj štiri leta. Na stojišču je silikonski napis, ki zagotavlja dober oprijem in varno vožnjo. Barvni premaz ščiti skiro pred rjavenjem in mu daje svež videz.

Zaradi treh koles in nizkega stojišča je skiro zelo stabilen. Zavijanje se izvaja z nagibanjem krmila levo ali desno, pa tudi z nagibanjem celotnega telesa, kar krepi otrokov občutek za ravnotežje in koordinacijo. To je vrhunska igrača za motorični razvoj vašega otroka.

Pametna LED-kolesa z mikro indukcijskim generatorjem v vsakem kolesu pretvorijo energijo vrtenja v svetlo belo svetlobo. Brez baterij, brez vzdrževanja, brez skrbi. Samo svetloba, ki osvetli najtemnejše večere in zagotavlja dodatno varnost.

Opozorilo: Nositi je treba zaščitno opremo. Ni za uporabo v prometu. Največja dovoljena teža je 50 kg.

Ob nakupu izdelka boste prejeli navodila za uporabo v fizični obliki v slovenskem jeziku (prevod originalnih navodil).

Varnost: Izdelek je opremljen z oznako CE, kar potrjuje, da izdelek izpolnjuje bistvene zahteve glede varnosti potrošnikov, zdravja in varovanja okolja, kot jih določa zakonodaja Evropske unije.

Izdelek je skladen s standardom EN71, ki pokriva varnost igrač in zagotavlja, da igrača ne vsebuje škodljivih snovi ter je varna za otroka.

EAN: 7630053556747

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki