Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

VIivobarefoot superge Motus Flex Space Dye

Cena z DDV: 184,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 157,24 €

5
Trgovina Kakadu
Skladišče

Opis:

Superge Motus Flex so najnovejši model Vivobarefoot za vadbo, a so hkrati primerne tudi za vsakodnevno uporabo. Njihova posebnost je najbolj prilagodljiv podplat doslej, saj je na mestih, kjer se stopalo najbolj upogiba, prekinjen in mehkejši. To zagotavlja neprimerljiv bosonogi občutek, saj se stopalo lahko upogiba v vse smeri. Vsaka vadba bo tako postala še večji užitek!

Več podatkov

Superge Motus Flex so izdelane iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo udobje, trajnost in ekološko trajnost. Tukaj so podrobnosti o uporabljenih materialih:

Zgornji del:

  • Mrežasti material: Omogoča izjemno zračnost in lahkotnost.
  • Space Dye material: Doda edinstven vizualni videz in dodatno zračnost.

Podloga:

  • Mrežasta podloga: Povečuje udobje in omogoča boljšo ventilacijo stopala.

Podplat:

  • Motus Flex podplat – Podplat Motus Flex je bil zasnovan skupaj s strokovnjaki za kalisteniko za vrhunsko zmogljivost bosonogega gibanja. To je najtanjši gumijasti Vivobarefoot podplat, ločen na dva dela za popolno prilagodljivost in mobilnost. Popoln za primarno gibanje, kalisteniko, jogo in druge aktivnosti.
    Podplat je prekinjen in mehkejši na predelih, kjer se stopalo največ upogiba, kar omogoča maksimalno fleksibilnost in naravno gibanje stopala.
  • Ortolite vložek: Vložek Active Ortholite Performance je izdelan iz 98 % reciklirane PU pene, kar pomaga zmanjšati količino odpadkov in uporabo čiste plastike.

Ekološki vidik:

  • Reciklirani in naravni materiali: Proizvodnja superg Motus Flex vključuje uporabo recikliranih in naravnih materialov, kar zmanjšuje vpliv na okolje. Izdelano iz materialov, ki ne vsebujejo živalskih proizvodov.
    Te superge so zasnovane tako, da nudijo najbolj naraven občutek bose hoje, hkrati pa podpirajo ekološko odgovorno proizvodnjo.

Tabela velikosti:

Velkost (EU) Dolžina noge (cm)
35 21,2-21,8
36 21,9-22,5
37 22,6-23,2
38 23,3-23,8
39 23,9-24,5
40 24,6-25,1
41 25,2-25,8
42 25,9-26,5
43 26,6-27,1



V tabeli je prikazano katera velikost čevlja bi bila primerna glede na dolžino noge. V tem primeru vam ni potrebno prištevati 1,0-1,2 cm.

Primer: Če je vaše stopalo dolgo 24,9 cm, bi vam morala ustrezati velikost 40.

Nega:

Odstranite blato in očistite z vlažno krpoOdstranite vložek in posušite na sobni temperaturi. Izogibajte se neposredni sončni svetlobi in ne postavljajte na radiator.

Poreklo: Vietnam

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki