Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Janod ustvarjalni set z nalepkami biseri

Redna cena z DDV: 12,99 €

Znižanje: -25%

Vaš prihranek: 3,25 €

Cena z DDV: 9,74 € Spletna cena


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 9,74 €

1
Trgovina Kakadu
5+
Skladišče

Opis:

 Prva dejavnost z okrasnimi kamenčki

-za malčke, stare 3 leta in več

-veliki diamantni kamenčki, ki so enostavni za rokovanje

-4 slike z živalmi za okrasitev

Več informacij spodaj.

Več podatkov

Dejavnost z okrasnimi kamenčki, zasnovana za malčke! V središču tega ustvarjalnega kompleta za otroke, stare 3 leta in več, so veliki okrasni kamenčki, ki jih vabijo, da okrasijo 4 slike, ki bodo nato zasijale!

Kot veliki bleščice imajo samolepilni okrasni kamenčki v tem ustvarjalnem kompletu številne prednosti: prihajajo v različnih velikostih, barvah in oblikah za bogato in raznoliko dejavnost. Njihova velikost je zasnovana tako, da omogoča enostavno rokovanje za malčke. Lepljenje bleščic je idealno, ko otroci razvijajo svoje fine motorične sposobnosti in začenjajo z ročnimi dejavnostmi! Naučijo se biti natančni in slediti modelu, hkrati pa se zabavajo.

Na programu za to ustvarjalno prostočasno dejavnost so 4 slike, ki predstavljajo smešne živali z barvami, ki komaj čakajo, da zasijejo. Ta ustvarjalni komplet je idealen za predšolske otroke, glede na preprostost dejavnosti in primerno velikost okrasnih kamenčkov. S svojim opisovanjem prizorov na vsaki sliki bodo obogatili svoj besedni zaklad!

Ta škatla vsebuje: 4 slike, 180 velikih samolepilnih okrasnih kamenčkov (2 oblike, 2 velikosti, 5 barv). Pametno, navodila in modeli so neposredno natisnjeni na škatli! To je odlično rojstnodnevno darilo za mini umetnika. Za okrasitev vsake slike bodo potrebovali približno 10 minut.

Šifra: J09145

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki