Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

-15%

Znižana cena! Djeco držalo za karte

Djeco držalo za karte

Redna cena z DDV: 5,99 €

Znižanje: -15%

Vaš prihranek: 0,90 €

Cena z DDV: 5,09 € Spletna cena


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 5,09 €

2
Trgovina Kakadu
5
Skladišče

Opis:

Če ima otrok težave z držanjem igralnih kart, mu bo simpatično držalo v obliki mačke v veliko pomoč. S pomočjo držala bo otrok lažje držal igralne karte, prav tako pa držalo omogoča, da otrok vidi motive kart, ki jih ima v roki. 

Primerno za otroke od 3. leta dalje. 

Material: karton

Dimenzije: 8 x 8 x 3 cm

Ocene kupcev (4)

Vanja B. ob 2023-12-06
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Super držalo, ki mlajšim otrokom omogoča, da lažje sodelujejo pri igrah.
Katja P. ob 2022-02-21
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Izdelek je res super za manjše otroke (3+), ki še ne zmorejo držati v roki večjega števila kart, bi pa želeli igrati karte. Praktično, hkrati pa še luškan izgled. Priporočam.
Urška N. ob 2019-04-25
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Super pogrutavščina :) Do sedaj se je igra s kartami vedno končala z jokom, ker so mu vse karte popadale iz rok, z držalom pa je veselje nepopisno :) Priporočam.
Anja K. ob 2018-01-27
4
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Držalo je res primerno od 4 leta dalje, ko otroci težko držijo več kot 4 karte, so pa že sposobni igrati igro Črni Peter. Se pa s pomočjo držala hitro naučijo držati karte tudi brez držala.

Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku