Aktualno

Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na naše e-novice

Seznam izdelkov po proizvajalcu VULLI

Vulli je podjetje ustanovljeno leta 1945. Že več kot 60 let izdelujejo produkte, ki so prilagojeni različnim stopnjam otrokovega razvoja.


Sophie la girafe® je popoln izbor izdelkov, ki ustrezajo potrebam dojenčkov ob vsakem času dneva in na vsaki stopnji njegove rasti. Danes jo je mogoče najti v več kot 40 državah po celem svetu.


Sophie je narejena iz mehkega naravnega kavčuka in omogoča prijetno zveneče cviljenje, kadar katerikoli del njenega telesa stisnemo.

 • Paket, ki vsebuje žirafo Sophie in grizalo je odlično darilo za dojenčke saj zadovolji vse njihove potrebe po igri in je odličen za vsako stopnjo dojenčkovega razvoja. Ko dojenček stisne žirafo, ta proizvede nežen zvok, narejena je iz 100% naravnega in mehkega kavčuka, zato je lahko dojenčkova prva igrača, ki vzpodbuja vsakega od...

  24,21 € 26,90 € -10%
  1
  Mercator Šiška
  3
  Skladišče
  Redna cena: 26,90 € Prihranek: 2,69 € -10%
  24,21 €
  Na zalogi
 • Grizalo Vulli je izdelano iz naravnega, zdravju neoporečnega in mehkega materiala (kavčuk). Idealno je za lajšanje bolečin v različnih stopnjah rasti zobkov. Primerno od rojstva naprej. Mere: velikost - 8cm.

  9,90 €
  Mercator Šiška
  3
  Skladišče
  9,90 €
  Na zalogi
 • Obroček žirafe Sophie je naravno in varno grizalo za vašega malčka. Je prva dojenčkova igrača, ki pomirja boleče dlesni in spodbuja njegove čute. Obroček ima 2 različni teksturi površine, med katerima lahko otrok instiktivno izbira (glede na različno stopnjo rasti zob) in na najboljši način pomaga pri pomirjanju dlesni. ...

  11,90 €
  Mercator Šiška
  3
  Skladišče
  11,90 €
  Na zalogi
 • Žirafa Sophie je izdelek, ki zadovolji vse dojenčkove potrebe in je primeren za vsako stopnjo dojenčkovega razvoja. Ko dojenček stisne žirafo, ta proizvede nežen zvok, narejena je iz 100% naravnega in mehkega kavčuka, zato je lahko dojenčkova prva igrača, ki vzpodbuja vsakega od njegovih čutov. Sophie ima novo embalažo, prisrčno belo škatlico. 

  18,90 €
  1
  Mercator Šiška
  Skladišče
  18,90 €
  Na zalogi
izdelkov na stran