Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Vulli grizalo Sophie so pure

Cena z DDV: 10,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 9,34 €

1
Trgovina Kakadu
5+
Skladišče

Opis:

Grizalo Vulli je izdelano iz naravnega, zdravju neoporečnega in mehkega materiala (kavčuk). Idealno je za lajšanje bolečin v različnih stopnjah rasti zobkov.

Priporočeno za otroke od rojstva.

Več informacij spodaj.

Več podatkov

Grizalo ima različne teksture površine in je primerno za vsa obdobja izraščanja zobkov ter na najboljši način pomaga pri pomirjanju bolečih dlesni. Velikost grizala je idealna za dojenčkove roke, posebna krivulja na grizalu pa zagotavlja idealno prileganje dojenčkovim ustom.

Narejeno iz 100% naravnega kavčuka (brez ftalatov), pridobljenega iz soka drevesa kavčukovca, iz fleksibilnih, obnovljivih materialov in netoksičnih barv, ki se uporabljajo v živilski industriji, kar pomeni, da je varna in naravna igrača. 

Dimenzije (grizala): 8 cm.

Opozorilo! Ne sterilizirajte. Ne čistite v pomivalnem stroju. Svetujemo vam, da površino igrače obrišete z vlažno krpo. Pred uporabo odstranite vso embalažo in vezice.

EAN: 3056562003208

Ocene kupcev (2)

Jasmina T. ob 2023-05-11
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Lep izdelek, ki smo ga kupili kot darilo. Naši otroci so bili zadovoljni z izdelki Sophie.
Urška N. ob 2020-11-03
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Simpatično in kvalitetno grizalo. Kupljeno kot eno izmed daril ob rojstvu otročka. Spravljeno v lični škatlici in ni potrebno dodatnega zavijanja.


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki