Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Bosky sandali Enduro 2.0 Y natural rubber

Cena z DDV: 84,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 78,39 €

5+
Trgovina Kakadu
Skladišče

Opis:

Bosky so minimalistični bosonogi sandali, oblikovani z največjim upoštevanjem naravne funkcije človeškega stopala. Minimalističen dizajn za maksimalno doživetje.

Bosky Enduro 2.0 so univerzalni in vsestranski bosonogi sandali s tankim, mehkim in upogljivim podplatom. Hkrati pa so dovolj močni in minimalno obalzinjeni, da nudijo oporo vašemu stopalu.

Primerni so za normalno do širše stopalo.

Več podatkov

Podplat Bosky Enduro grip:
Napredna generacija Bosky sandalov Enduro 2.0 ima nov originalen podplat Bosky Enduro grip. Zahvaljujoč posebnemu vzorcu podplata, sandale odlikuje velika vzdržljivost, prožnost ter odličen oprijem na različnih terenih.

Leta izdelave, nošenja in testiranja sandalov so definirala zahteve po idealnem, maksimalno vsestranskem sandalu, ki bo zadovoljil želje vsakega izmed nosilcev Boskyja. Te zahteve so se pri Boskyju oblikovale v razvoju lastnega podplata Enduro grip, ki združuje več vrhunskih lastnosti sandalov.

Sandale s podplatom Enduro grip odlikuje vzdržljivost in dolga življenjska doba. Poseben vzorec podplata zagotavlja popoln oprijem tudi na gladkih površinah, hkrati pa ohranja majhno težo sandala (en sandal velikosti 40 na primer tehtal le 156 g). Druga velika prednost tovrstnega podplata je ojačitev podplata na mestih pritrjevanja trakov in boljša vpetost čepa za prste.

Zahvaljujoč zasnovi vzorca podplata, ki ustvarja majhne ločene bloke na relativno tanki gumijasti podlagi, ima podplat izjemno mehkobo in prožnost. Velika prednost tega podplata je tudi že predoblikovana zaobljena oblika na straneh. Zaobljen rob ni izrazit, prav tako se sandal ob nošenju nekoliko splošči. Vseeno pa ta lastnost pripomore k udobnejšemu nošenju, prav tako pa se sandali že od samega začetka dobro prilegajo in obdržijo obliko.

Material:

- zgornji del: tekstil,
- podloga: drugi materiali,
- podplat: drugi materiali.

Debelina podplata: srednje debel podplat z debelino 9,5 mm.

Pritrditev trakov: med prsti (Y)

Tabela velikosti: 
velikost

dolžina vložka

35 23,3
36 24
37 24,7
38 25,4
39 26,1
40 26,8
41 27,5
42 28,2
43 28,9
44 29,6
45 30,3
46 31,1
47 31,9
48 32,7
Tabela prikazuje velikost sandala in dolžino vložka v centimetrih. Priporočamo, da celotni dolžini stopala dodate dodatnih 0,7 - 1 cm, s čimer boste dobili idealno velikost sandalov.

Poreklo: čevlji so ročno narejeni na Češkem. 

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki