Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Janod set razvojnih igrač +36 mesecev

Redna cena z DDV: 49,99 €

Znižanje: -25%

Vaš prihranek: 12,50 €

Cena z DDV: 37,49 € Spletna cena


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 37,49 €

1
Trgovina Kakadu
3
Skladišče

Opis:

Set razvojnih igrač zasnovanih za izboljšanje fino motoričnih sposobnosti, spodbujanje natančnosti ter koncentracije. Set vsebuje 4 igrače: abakus, lesena ravnotežna igra "Super Beaver", glasbena igrača ribnik ter uganka čustva.

Priporočeno za otroke starejše od 36 mesecev.

Več informacij spodaj.

Več podatkov

Lastnosti:

Abakus

Je idealno orodje za pomoč otrokom pri poustvarjanju konstrukcij in razumevanju koncepta velikosti, zahvaljujoč 6 priloženim dvostranskim kartam z modeli. Vsako od 3 dreves je sestavljeno iz 4 kosov. Ta izobraževalna igra krepi opazovanje in logiko.

Lesena ravnotežna igra "Super Beaver"

Lesena igra ravnotežja "Super Beaver" za najmlajše. Prikupni leseni bober potrebuje pomoč pri transportu vseh materialov do jezu. Ta lesena spretnostna igra je sestavljena iz 26 kosov in jo lahko igrate na 2 različna načina, samostojno ali z drugimi: z izbiro, ali se zanašate na kocko, da pokaže barvni del, ki ga je treba zložiti naslednji. Vključuje razmišljanje in uporabo motoričnih spretnosti.

Glasbena igrača ribnik

Glasbena igrača na temo ribnika. Zvončkom je priložena lesena palica. Vsak element te zvočne igrače ima barvno piko, ki malčkom pomaga pri razumevanju barv ter logičnega zaporedja.

Uganka čustva

Bober spodbudi otroke, da razširijo svoj besedni zaklad in bolje prepoznajo čustva. Predstavljena so 4 čustva (veselje, žalost, strah in jeza) in imajo značilno barvno ozadje, ki vašemu malčku služi kot vodilo

Dimenzije: 35 x 9 x 25 cm

Material: Les (lipova vezana plošča, šima, bukev), lepenka

Lesene in kartonske igrače s certifikatom FSC™.

Šifra: J04066
EAN: 3700217340667

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki