Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

M&D didaktična tabla Medvedek

Cena z DDV: 31,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 31,99 €

1
Trgovina Kakadu
5+
Skladišče

Opis:

Didaktična tabla Medvedek je lesena poučna igrača. Lesena tabla v obliki prikupnega Medvedka je sestavljena iz 6ih snemljivih plošč z različnimi aktivnostmi. Dimenzije: 39 cm x 29cm x 2cm. Primerno: 3+ Proizvajalec Melissa&Doug zagotavlja varne in netoksične barve za vseh svojih več kot 2000 produktov za otroke. Poreklo: Kitajska.

Več podatkov

Didaktična tabla Medvedek je poučna igrača, ki pri otroku: spodbuja razvoj finomotoričnih spretnosti, krepi koordinacijo roka-oko, utrjuje spomin, pomaga pri učenju barv, števil in prepoznavanju leve in desne strani. Igrača je odličen didaktičen pripomoček za večje skupine otrok, kjer si otroci posamezne aktivnosti med seboj razdelijo (zapenjanje gumbov, odpenjanje zadrge, zavezovanje vezalk..).

Ocene kupcev (2)

Mateja J. ob 2020-11-25
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Otrok se s simpatičnim medvedkom nauči ročnih spretnosti, ki jih uporabljamo vsak dan. Naš fant se veliko zamoti z odpenjanjem in zapenjanjem gumba, rad pretika vrvico, zadrga pa je tudi vedno atraktivna.
Tina V. ob 2018-11-16
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Tabla medvedek je super lesena igrača, ki bo vašega malčka zabavala in zamotila za daljše obdobje, saj ima veliko možnosti za zlaganje, odpiranje, zavezovanje. Priporočam nakup.

Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki