Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Be Lenka Play superge dark pink

Redna cena z DDV: 65,99 €

Znižanje: -20%

Vaš prihranek: 13,20 €

Cena z DDV: 52,79 € Spletna cena


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 52,79 €

4
Trgovina Kakadu
Skladišče

Opis:

Naj se vaši otroci svobodno zabavajo v Be Lenka Play otroških supergah, medtem ko uživajo v udobju bosonogih čevljev in njihovem modnem izgledu. Čevlji, narejeni iz kakovostnega usnja, z ergonomsko obliko ter tanko in prožno 6 mm široko peto so posebej zasnovani za razvijajoče se otroško stopalo. 

Več informacij spodaj.

Več podatkov

Opis in specifikacije 

Superge Be Lenka Play, zahvaljujoč se minimalističnemu in lahkotnemu dizajnu, poskrbijo za maksimalno udobje otrokovemu stopalu. Zgornji del čevlja je narejen iz prvovrstnega in lahko vzdržljivega nubuk usnja, podloga pa je narejena materiala, ki diha, zaradi česar ostanejo čevlji zračni in suhi.

Kosti v otroškem stopalu so še dovzetne za oblikovanje, zaradi česar sta prožnost in neomejeno gibanje stopala nadvse pomembna za naraven razvoj. Izjemno tanek 6 mm debel podplat omogoča, da se stopalo upogiba naravno, kar vodi do izboljšane drže med hojo, močnejših mišic v stopalu in boljše senzorične povratne informacije (kar pripomore k boljši motorični sposobnosti in ravnotežju). Be Lenka Play čevlji so primerni za nošenje na igrišču, v parku, mestnem okolju in vsakodnevni hoji.

Širok sprednji del čevlja omogoča, da svobodno migate s prsti in jih ne stisne, kot to počnejo tradicionalni čevlji, kar zagotavlja udobje. tudi med celodnevnim nošenjem.

Zahvaljujoč se praktičnim Velcro ježom lahko čevlje zatesnite toliko, kolikor ustreza otroku, zaradi česar so primerni za več tipov stopal.

Material:

Zgornji: Usnje

Podloga: Tekstil

Podplat: Guma

Tabela velikosti

Velikost (EU) Širina (cm) Dolžina (cm)
25 6,8 16,2
26 6,9 16,8
27 7,1 17,6
28 7,2 18,2
29 7,3 18,9
30 7,5 19,5
31 7,6 20,1
32 7,8 20,9
33 7,9 21,6
34 8,1 22,3
35 8,2 22,9

V tabeli so prikazane mere vložka čevlja.

Priporočamo, da celotni dolžini stopala prištejete dodatnih 0,5 - 1,2 cm, s čimer boste dobili idealno velikost bosonogih čevljev.

Širino vašega stopala merite na najširšem delu.

Opozorilo

Pretirano drgnjenje in krtačenje lahko poškodujejo vzorec čevlja, vendar to ne vpliva na kvaliteto ali pa zmanjša le-to. Priporočamo, da čevlje čistite z mehko, vlažno krpo.

Čevlji niso namenjeni za šport. Še posebej kolesarjenje, plezanje in druge zahtevne aktivnosti lahko poškodujejo podplat.

Čevlji niso primerni za peščene površine ali vodne aktivnosti zaradi njegovih zračnih materialov.



      

Ocene kupcev (1)

Žiga J. ob 2023-11-27
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: S čevlji smo zadovoljni. Udobni, veliko jih nosi. Delujejo precej trpežni. Lepo objamejo nogo. Dekle ima precej nizek nart in ozko nogo in ji dobro stojijo - vsaj po moji oceni. :)

Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki

Pripomočki