Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Janod igra stolp spretnosti

Cena z DDV: 22,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 22,99 €

Trgovina Kakadu
Skladišče

Opis:

Zabavna družabna igra pri kateri je potrebno nekaj potrpežljivosti in spretnosti. Cilj je premikanje barvnih kosov, ne da bi premikali že nameščene kose. Igralec, ki prvi poruši stolp izgubi igro. Vsebina: 60 barvnih kvadrov, 2 kocki.

Primerno za otroke 3. leta starosti.

Mere (kvadra): 7,5 x 2,5 x 1,5 cm

Material: les

Več informacij spodaj.

Več podatkov

1.) Postavite stolp tako, da v vsako vrsto postavite 3 lesene bloke, pri tem med seboj pomešajte različne barve. Vsako ploskev je potrebno postaviti tako, da so leseni bloki pravokotni na prejšnjo ploskev. 2.) Za začetek igre vrzite kocko. Odstranite blok v barvi, kot je prikazana na kocki in ga nato položite na vrh stolpa pravokotno na prejšnjo ploskev. Položiti ga je potrebno le z eno roko. 3.) S soigralci izmenično mečite kocke. Bodite pozorni na to, da vedno zapolnite vrhnjo vrstico stolpa. 4.) Igralcu, ki se poruši stolp, izgubi igro. 

Ocene kupcev (1)

Simona N. ob 2020-09-29
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Izdelek je super družabna igra. Za razliko od "navadne" jenge, je dodana še dimenzija barv. Dodatni sta dve kocki, ki lahko določata, katero barvo mora igralec iskati. Tudi material je zelo kakovosten.

Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki