Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

-15%

Znižana cena! Djeco igra s kartami Happy family

Djeco igra s kartami Happy family

Redna cena z DDV: 12,99 €

Znižanje: -15%

Vaš prihranek: 1,95 €

Cena z DDV: 11,04 € Spletna cena


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 11,04 €

Trgovina Kakadu
Skladišče

Opis:

Založnik: Djeco
Število igralcev: 2-4
Starost: 5+
Čas igranja: 15 min
Zahtevnost: zelo lahka
Material: karton
Tip igre: kompetitivna

Več podatkov

Opis igre 

Odlična družinska strateška igra s kartami, ki vzpodbuja k razmišljanju in logičnemu sklepanju. Cilj igre je zbrati celotne družine. Igralec, ki je na vrsti od drugega igralca zahteva določeno kartico iz iste družine kot je karta, ki jo že ima. Če ima ta igralec to karto, mu jo mora dati in igra se nadaljuje. Zmaga igralec z največ družinami.

Pravila igre 

Imamo 7 družin: A - pekova družina, B - vrtnarjeva družina, C - družina gasilca, D - družina prodajalca, E - frizerjeva družina, F - poštarjeva družina, G - doktorjeva družina

Vsako družino sestavlja 6 kartic: hči, sin, mati, oče, babica in dedek.

Vsakemu igralcu se razdeli po 7 kartic. Preostanek tvori kup za dviganje. Igralci združijo kartice po družinah. Igra se v smeri urinega kazalca, začne najmlajši igralec. Ko je na vrsti prvi igralec, izbere poljubnega igralca in ga zaprosi za kartico člana družine po izbiri (imeti mora vsaj eno kartico iz te družine). Če dobi kartico, ki jo je zahteval, nadaljuje z igro. Če ne, s kupčka vzame karto in na vrsti je naslednji igralec. Ko igralec izbere 6 kart iz iste družine, zakliče 'družina' in predse položi 6 kartic. Takoj lahko nadaljuje igro in zaprosi za novo kartico. Igra se konča, ko so zbrane vse družine. Cilj igre je združiti čim več družin.

Šifra: DJ05115
EAN: 3070900051157

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki