Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Družabna igra 7 Wonders (2. izdaja slovenska verzija)

Cena z DDV: 44,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 44,99 €

Trgovina Kakadu
3
Skladišče

Opis:

7 Wonders je družabna igra s kartami. Postanite vladar enega od sedmih velikih mest antične civilizacije. S pomočjo učinkovitega pridobivanja surovin, cvetoče trgovine in vojaške premoči se lahko zapišete v zgodovino in zgradite enega od največjih čudes starega sveta. Igra je v slovenskem jeziku. 

Primerna je za 2-7 igralcev, starejših od 10 let.

Več info spodaj.

Več podatkov

Čas igranja: 30 min

Igra je dobitnica nagrade Spiel des Jahres v 2011. Je ena najbolj priljubljenih, taktično usmerjenih iger za večje skupine (do 7 igralcev),  saj vsi igralci svojo potezo odigrajo hkrati. Je zelo inovativna nadgradnja starejših iger gradnje imperija in jo priporočamo vsem, ki ste radi igrali Naseljence na otoku Catan. 

Igra 7 Wonders poteka v treh dobah. Na začetku vsake dobe bo vsak igralec prejel 7 kartic, izbral eno in jo podal enemu izmed svojih sosedov. Vsi igralci nato hkrati odkrijejo svoje kartice in s tem odigrajo svojo potezo. Po šestih potezah, oz. ko igralcem v rokah ostane le še ena kartica, se doba konča. Kartice so temelji vašega imperija, saj so na njih upodobljene bodisi surovine, bodisi različne zgradbe, ki so ključne za področja znanosti, vojskovanja, trgovanja, filozofije in umetnosti. Ko gradite zgradbo, preverite ali imate dovolj surovin, sicer pa jih lahko nakupite od desnega ali levega soseda. Kadarkoli lahko na svoji potezi žrtvujete svojo kartico v zameno za gradnjo čudesa, ki bo vaši civilizaciji prinesel edinstvene sposobnosti. To lahko storite trikrat na igro in ko bo vaš civilizacijski dragulj zasijal v polnem sijaju, se bodo lahko nasprotnikom upravičeno tresle hlače od strahospoštovanja. Z gradnjo vojaških zgradb vstopate v vojne s svojimi sosedi in jih tako omejujete pri njihovem razvoju.

Igro je oblikoval eden izmed najbolj cenjenih grafičnih oblikovalcev iger, Antoine Bauza.

EAN: 5425016924921

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki