Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Janod Brico'kids Reverso delovna miza

Redna cena z DDV: 217,99 €

Znižanje: -30%

Vaš prihranek: 65,40 €

Cena z DDV: 152,59 € Spletna cena


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 152,59 €

Trgovina Kakadu
2
Skladišče

Opis:

Čudovita dvostranska igrača, trendovske okrogle oblike. Ta lesena delovna miza je tako kot lepa tudi dobro opremljena. Izvirna delovna miza, izdelana iz ukrivljenega lesa, bo vašemu otroku zagotovila ure zabave ne glede na katero stran bo izbral!

Priporočeno za otroke od 3 do 8 let.

Več info spodaj.

Več podatkov

Če radi gradite stvari, je naravno, da želite graditi vedno več! Zato je Janod pripravil dvostransko delovno mizo nove generacije: imenujemo jo Reverso! Ta čudovita lesena delovna miza je idealna za otroke od 3 do 8 let, tako dobro opremljena kot lepa. Ta izvirna klop, izdelana iz ukrivljenega lesa, bo vašemu otroku zagotovila ure zabave: katero koli stran bo izbral! Na sprednji strani je popolnoma opremljena magnetna delovna miza, vključno s pametno paleto magnetnih orodij, s katerimi zagotovite, da je vse, kar potrebujete, tam, kjer ga potrebujete, in različni dodatki, da lahko vaš otrok gradi in ponovno gradi po svoji volji. V kompletu so 3 magnetna orodja in 29 pripomočkov (matice, vijaki, leseni žeblji, plošče, krede, primež, zobniki in tabla za pisanje). Vsi dodatki so shranjeni v posebej oblikovanem predalu na sprednji strani klopi. Na zadnji strani se klop preoblikuje v 4-stezni tobogan, ki vsebuje 2 avtomobila, ki se spuščata po tirih, da obračata kolesa in pozvonita! Ta komplet lesene delovne mize vključuje skupaj 34 dodatkov.

Dimenzije: 55 x 29 x 77,5 cm

Material:  les

Čas montaže 30 min

Janod je vodilni francoski proizvajalec lesenih igrač z več kot 40-letno tradicijo. Vsi izdelki temeljijo na kvalitetnih materialih, ki so prijazni do okolja in otrok, odlikuje pa jih tudi privlačen dizajn.

Šifra: J06476

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki