Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

-15%

Znižana cena! Djeco igra s kartami Anijumble

Djeco igra s kartami Anijumble

Redna cena z DDV: 9,99 €

Znižanje: -15%

Vaš prihranek: 1,50 €

Cena z DDV: 8,49 € Spletna cena


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 8,49 €

Trgovina Kakadu
1
Skladišče

Opis:

Založnik: Djeco
Število igralcev: 2-5
Starost: 4-12
Čas igranja: 15 min
Zahtevnost: zelo lahka
Material: karton
Tip igre: kompetitivna

Več podatkov

Opis igre 

Nori znanstvenik je ustvaril vrsto nenavadnih namišljenih zveri, ki so sestavljene iz različnih delov telesa drugih živali. Cilj je biti najhitrejši v sestavljanju in rekonstruiranju pravih živali. 

Priprava na igro 

Premešajte karte. Eno, naključno izbrano karto položite na sredino mize tako, da je vidna vsem. Ostale karte položite na kup s hrbtno stranjo navzgor. 

Pravila igre

Igro začne najmlajši igralec, nato se nadaljuje v smeri urinega kazalca. Prvi igralec odkrije prvo karto s kupa in jo odkrito položi na mizo tako, da si jo lahko ogledajo vsi igralci. Vsi igralci nato med kartami sredi mize istočasno iščejo karto s trupom ali glavo, ki bi ustrezala odkriti živalski polovici. Tekom igre se na mizi nabira vse več kart. Ko kateri od igralce najde karto, ki kompletira odkrito karto, položi nanjo prst in omeni, da je našel žival, ki jo je iskal.

Če ima prav, pridobi karto pod njegovim prstom in jo položi pokrito predse. Nato se začne nova runda. 

Opombe: 

1. Možno je, da več kot ena karta omogoča prestavitev odkrite živali. V tem primeru se lahko pridobi več kart, ali od enega ali od več igralcev.

2. Če eden od igralcev najde karto, ki lahko izpopolni obe živali, pridobi to karto plus bonus karto, ki jo izvleče iz kupa. 

V primeru neujemanja igralec pusti karto ležati na mizi. Njegova poteza je končana, vrniti pa mora kazenko na dno kupa tudi prej pridobljeno karto (če ima kakšno). Ostali igralci lahko nadaljujejo iskanje. 

Če nobena od kart, ležečih na mizi ne omogača komplementiranja karte od živali, se jih vrne k drugim kartam sredi mize. Ko je runda zaključena, dvgne naslednji igralec s kupa sredi mize novo karto. 

Igra je končana, ko je odigrana zadnja karta kupa. Vsi igralci preštejejo svoje karte. Zmagovalec je igralec z največ kartami.

Šifra: DJ05092
EAN: 3070900050921

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki