Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

LR igrača za fino motoriko Hipo Huey

Cena z DDV: 24,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 24,99 €

1
Trgovina Kakadu
3
Skladišče

Opis:

Learning resources vam predstavlja podvodnega konja Hipo Huey za izboljšanje fine motorike! Podvodnega konja Hipo Huey se lahko uporablja kot pripomoček za prepoznavanja barv, številk in oblik.

Priporočeno za otroke od 18. meseca dalje.

Več info.spodaj.

Več podatkov

Huey in njegovi prijatelji ptiči so pripravljeni na finomotorično zabavo! Ko se malčki igrajo s fino motoričnim povodnim konjem Hueyjem razvijejo celoročni oprijem, ki ga potrebujejo za obračanje kljuk! 

Prikupen povodni konj je opremljen s 5 pisanimi ptički, katerih delovanje z vrtenjem in klikom olajša malčkom, da razvijejo svoj oprijem, koordinacijo in druge bistvene elemente celotne roke za razvoj fine motorike. Hueyjevi ptički so opremljeni tudi z dodatnim učnim presenečenjem – poleg razvijanja finih motoričnih in grobih motoričnih sposobnosti te igrače in zahvaljujoč svojemu živahnemu dizajnu uvajajo malčke tudi v veščine prepoznavanja barv, številk in oblik.

Zasučite in klikajte ptičke, jih razvrstite v tople in hladne barve in še več – s finim motoričnim povodnim konjem Hueyjem je vedno več načinov učenja. Ko je finomotorična zabava za ta dan končana, Hueyjeve trpežne plastične ptičke očistite in pospravite v notranjost za enostavno shranjevanje.

Set vsebuje 2-delnega povodnega konja, 5 oštevilčenih ptic v 5 barvah s 5 simboli v obliki ptic.

Material: umetna masa

Dimenzije: 20 × 18 × 9,5 cm

Šifra: LER9108

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki