Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Čl družabna igra Catan eko

Cena z DDV: 44,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 44,99 €

1
Trgovina Kakadu
Skladišče

Opis:

Kultna strateška družabna igra za vso družino. Postanite prvi naseljenci otoka Catan. Hitro gradite naselja in ceste. Novo odkrite pokrajine vam prinašajo obilo surovin. Trgovina je v razcvetu in naselja se razvijajo v mesta. Vendar bo na otoku kmalu pretesno. Začel se bo srbit boj za zemljo, surovine in oblast. 

Priporočeno za otroke od 10. leta dalje. 

Več informacij spodaj.

Več podatkov

Igra je primerna za 3 ali 4 igralce, starejše od 10 let. Igrate jo približno 75 minut.

Zamislite si, da ste v dobi velikih odkritij: vaše ladje so po dolgi plovbi, polni odrekanj, prispele do obal neznanega otoka. Imenujmo ga Catan!
Vendar pa so se na njegovih obalah izkrcali tudi drugi neustrašeni pomorščaki! Ustanovite prvi dve naselji in z različnimi surovinami gradite ceste in nova naselja, ki se sčasoma razvijejo v mesta. Blagovna menjava zasenči vse drugo dogajanje na otoku. Nekaterih surovin imate v izobilju, z drugimi ste bolj na tesnem. Ruda za volno, glina za les – s trgovanjem si zagotovite surovine, ki jih potrebujete za gradnjo.
Posla se lotite premišljeno: ustanovite naselja na pravih krajih in prebrisano menjajte svoje surovine! Le tako boste imeli dobre možnosti, saj tudi vaši soigralci niso padli z lune.
Postavljeni ste pred izziv, da postanete vladar otoka Catan!

Priljubljenost igre Catan je tudi po trinajstih letih od njenega nastanka v nenehnem vzponu. Prodanih je bilo že več kot 15 milionov iger!

Dimenzije embalaže: 30 × 30 × 6 cm

Material: karton, plastika

Vsebuje: 19× pokrajinsko polje, 6× del okvirja, 18× žeton, 6× posebna karta, 95× karta surovina, 25× karta razvoj, 97× igralna figurica, 4× škatlica za figurice, 2× kocka, 2× stojalo za karte, 1× pravila, 1× almanah

Šifra: DRU70100EKO
EAN: 3830049970609

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki