Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Djeco kocke in male živali 6+6

Redna cena z DDV: 24,99 €

Znižanje: -15%

Vaš prihranek: 3,75 €

Cena z DDV: 21,24 € Spletna cena


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 21,24 €

1
Trgovina Kakadu
4
Skladišče

Opis:

Pisane kocke so različne velikosti in lahko iz njih zgradimo stolp. Kocke se zlagajo drug v drugo in lahko lepo pospravite. Priložene so živalice, kocke pa predstavljajo njihovo domovanje. Odlično za igranje vlog. 

Vsebuje 6 kock in 6 živali iz kmetije - kokoš, zajec, pes, pujs, mačka, krava

Primerno za otroke od 18. meseca naprej. 

Mere: 23.5 x 15 x 15cm

Material: karton, umetna masa

Ocene kupcev (4)

Anja K. ob 2021-09-04
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Igračo je prejela hčerka ob rojstvu in se z njo igrala štiri leta. Nato smo jo kupili njeni mali sestrični pri letu in pol in se je takoj z njo igrala pol ure. Igrača ponuja izredno veliko možnosti, otroci lahko z njo raziskujejo na izredno različne načine in se igrajo mnogo različnih iger. Omogoča tudi igro v dvoje.
Neli A. ob 2020-12-11
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Sinu, ki je star 2 leti, je izdelek zelo všeč. Zelo rad sestavlja kocke v višino, "gradi" stolp, skriva v njem živalice, jih oponaša...zelo luštno darilo, lepo zapakirano...priporočam
Maja D. ob 2019-10-02
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Zelo lep izdelek, kakovostne izdelave, v lični embalaži. Primerno tudi za darilo. Nadgradnja klasične piramide, saj vsebuje tudi živalice, katere lahko otrok še skriva. Priporočam nakup izdelka.
Ida D. ob 2017-09-11
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: V našem primeru je bil to zelo posrečen nakup. Sin, star 15 mesecev, je nad izdelkom navdušen. Zelo rad sestavlja kocke in premika živalice, ter jih "skriva".

Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki