Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

-15%

Znižana cena! Djeco igra male povezave

Djeco igra male povezave

Redna cena z DDV: 19,99 €

Znižanje: -15%

Vaš prihranek: 3,00 €

Cena z DDV: 16,99 € Spletna cena


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 16,99 €

Trgovina Kakadu
5
Skladišče

Opis:

Založnik: Djeco
Število igralcev: 2-4
Starost: 2+
Čas igranja: 10 min
Zahtevnost: zelo lahka
Material: karton, plastika
Tip igre: /

Več podatkov

Opis igre
Žabica živi v mlaki, krava živi na kmetiji in zajček na vrtu. Kje pa živijo preostale živali? Tradicionalna loto igra malo drugače. Cilj je biti igralec, ki ima na koncu igre v roki največ kart. Dimenzije: 21 × 21 × 5 cm.

Za otroke
Še ena v igra v zbirki Djecojevih iger za najmlajše. Igre so ljubke, barvite in vsebujejo mnogo hecnih živalic. Preposta pravila so prilagojena starosti 2-5 let. Igra male povezave je družabna igra, ki spodbuja pozorno opzaovanje in razumevanje vzrokov ter posledic.

Pravila igre
Žaba, krava in zajec so pripravljeni na igro! Kartice s sličicami razporedite po mizi tako, da jih igralci ne vidijo. Igralec nato obrne eno kartico. Kaj vidimo? Korenček! Kje najdemo korenje? V vrtu! Prvi igralec, ki premakne zajčka v vrt obdrži kartico. Le kaj bo na naslednji kartici? Če se igralec zmoti, potem mora vrniti eno izmed svojih kart na kup na sredini mize. Zmaga tisti igralec, ki zbere 5 kart, oziroma tisti igralec, ki ima največ kart, če smo porabili vse karte na sredini mize. 

 

Šifra: DJ08553
EAN: 3070900085534

Ocene kupcev (1)

Urška N. ob 2018-12-30
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Proizvajalec Djeco nikoli ne razočara. Simpatična igra za kratkočasenje med deževnimi dnevi, na rojstnodnevni zabavi ali kar tako. Igra se lahko celotna družina, tudi odrasli hitro “pademo” v igro :) Super igra, ki spodbuja pozorno opazovanje.

Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki