Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

LR sestavi robota

Cena z DDV: 59,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 59,99 €

1
Trgovina Kakadu
3
Skladišče

Opis:

Set združuje različne dele, s katerimi lahko otrok sestavi svojo tovarno robotov. Set 80 kosov vsebuje: podstavke za medsebojno pritrjevanje, zobnike, konektorje, ročaje, robote, žerjave in nalepke, s katerimi lahko okrasite obraze robotov.

Priporočeno za otroke od 3 let dalje.

Več informacij spodaj.

Več podatkov

Ko gradiš s pomočjo zobnikov, ni meja, samo možnosti, ki jih dovoli tvoja domišljija. Kaj bo sestavila tvoja domišljija?  Naj bodo roke, oči in možgančki aktivni ves čas. V robotski tovarni lahko sestavite robotka po svoji želji, saj obstaja do 25 kombinacij. Tekoči trak lahko premikate s premikajočim se žerjavom. Naj tovarna dela s polno paro in se robotki vrtijo, ampak nikar ne zaspite med službo, saj se vzmeti lahko razbijejo in je potem potrebno veliko dela pri popravljanju robotkov. Ne pozabite nalepiti priložene nalepke, da bodo vsi zobniki srečni in mehanizem še lepši.

Odlična konstrukcijska igrača za zgodnje učenje. 

Otrok bo s pomočjo igrače razvijal naslednje spretnosti: štetje, razvrščanje, združevanje, vzorčenje, reševanje problemov, vzrok in posledica, kritično mišljenje, zaporedno razmišljanje, prostorski odnosi, ustvarjalnost, domišljija, razvoj jezika, fina motorika, koordinacija oči-rok, vizualna obdelava, prepoznavanje barv.

Material: plastika

Dimenzije: 10,16 x 19,05 x 29,21 cm

Šifra: LER9225

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki