Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Smart games IQ XL igra s palčkami

Cena z DDV: 15,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 13,59 €

1
Trgovina Kakadu
3
Skladišče

Opis:

Uporabite trike in zložite paličice! 5 vodoravnih paličic se mora prilegati na 5 navpičnih.

Primerno za otroke od 7. leta naprej. 

Več informacij spodaj.

Več podatkov

Vsebina:

  • igralna plošča
  • 10 barvnih paličic
  • knjižica s 120 izzivi in rešitvami

Potek igre:

- Izberite izziv in postavite palčke na igralno ploščo, kot je prikazano v izzivu (naslednji dve alineji se nanašata na razlago knjižice z izzivi):
- Ko postavite palčke navpično, bodo utori ostali vidni (v navodilih je to označeno s temnejšimi kvadrati). Za navpično postavitev palčk se lahko orientirate po številkah, ki so napisane nad palčkami.
- Ko postavite palčke vodoravno, bodo utori skriti, vendar boste še vedno vedeli kje so, saj so v navodilih označeni z manjšimi kvadratki. Za vodoravno postavitev palčk se lahko orientirate po črkah, ki so napisane poleg palčk.

Cilj igre:

- Ko postavite palčke, kot je prikazano v izzivu, morate na ploščo položiti še preostale palčke. Vse palčke bi morale biti na istem nivoju - vodoravne palčke so rahlo višje kot navpične.
- Na igralni plošči je 25 možnih položajev kjer vodoravne palčke križajo navpične. Prav tako je 25 utorov na vseh palčkah skupaj. To pomeni, da morajo biti vsi utori uporabljeni za križanje; vodoravna in navpična palčka se ne moreta križati tam, kjer imata obe utora, prav tako pa ne tam, kjer nobena od njiju nima utora.
- Igralec lahko privzdigne vodoravno palčko, če mora pod njo postaviti navpično palčko, pod pogojem, da vodoravno palčko postavi nazaj tako, kot je prikazano v navodilih.
- Prišli ste do pravilne rešitve, če ste postaviti vseh deset palčk na igralno ploščo; pravilna rešitev je samo ena. Rešitve so na koncu knjižice z izzivi.


EAN: 5414301524410

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki