Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Elis design aktivnostna hiša safari

Cena z DDV: 111,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 111,99 €

1
Trgovina Kakadu
2
Skladišče

Opis:

Aktivnostna hiša je odlična poučna igrača, saj otroke popelje na safari z živalmi, s safari avtomobilom in številnimi montessori elementi, ki izboljšajo finomotorične sposobnosti. Vsaka stran igralne plošče je drugačna in ponuja nešteto možnosti za igro. Hiša aktivnosti je opremljena tudi z lučko, ki razsvetli notranjost.

Priporočeno za otroke starejše od 12 mesecev.

Več informacij spodaj. 

Več podatkov

Lastnosti:

Tabla aktivnosti hiše Safari otroke popelje na safari, v divjo naravo z živalmi, ki jih otroci poznajo iz knjig ali iz živalskega vrta.  Elementi Montessori omogočajo otrokom razvoj v vseh pogledih zahvaljujoč njihovi naravni radovednosti.  Aktivnostna hiša je sestavljena iz šestih ploskev z igralnimi in montessori elementi, ki se osredotočajo na spretnost, logiko, ustvarjalnost in potrpežljivost. Hiša otroke potegne v svet odkrivanja in domišljije, kjer se otroci učijo sami skozi igro. 

Na eni od stranic počiva povodni konj  s sijočimi bleščicami na trebuhu. Otroci bodo povodnemu konju pomagali ujeti nekaj ribic, ga hranili z bananami in listjem, se naučili zapenjati in odpenjati klasično zadrgo ter se igrali z vrtljivo sestavljanko, iz katere lahko ob pravilnem vrtenju posameznih delov sestavijo kameleona ali dolgo kačo.

Vrata na sprednji stranici imajo pripravljene različne mehanizme odpiranja za otroke. Pri odpiranju in zapiranju vrat otroci urijo fino motoriko, koordinacijo oči in rok ter logično razmišljanje.

Druga stranica dejavnosti v hiši predstavlja labirint in sestavljanko v enem. Bo vašemu otroku uspelo pospremiti ljubke živali domov skozi labirint? Da bi igro labirinta otežili, je vsaka žival sestavljena iz dveh ločenih delov.

Ena polovica strehe predstavlja divji safari z živalmi na gumijastih trakovih.  Lesena vtičnica z vtičem bo izboljšala koordinacijo, ročne spretnosti in naučila otroke praktičnih veščin. Druga polovica strehe trenira praktične spretnosti in skriva majhno presenečenje. Na pisanih vezalkah se otroci učijo zavezovanja čevljev, urijo fino motoriko, koordinacijo oči in rok, izboljšujejo ročne spretnosti in postajajo samostojni pri oblačenju ter obuvanju. 

Stikalo, skrito v tukanu,  je veliko presenečenje za vsakega otroka. Z njegovo pomočjo se v hiši  prižge prijetna zelena luč. 

Specifikacije:

Velikost: 26 x 26 x 24 cm.

Velikost paketa:  34 x 34 x 31 cm.

Teža: cca 2,3 kg.

Material : Visokokakovostna vezana plošča debeline 6 mm.

Certifikati: EN 71-1, 2, 3, 8, EN IEC 62115.

LED osvetlitev: 4x AAA baterije ( baterije niso vključene ).

Priporočena starost: od 1 leta.

Opomba: Hiška je narejena iz naravnega materiala, ki je lahko drugačnega odtenka (barve) kot na fotografijah. Temni in svetli odtenki se lahko izmenjujejo. Barva čepa na strehi hiše je samo rumena.

Šifra: EN1215
EAN: 8595701760527

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki