Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Hape kolesarska čelada 48-52 cm

Cena z DDV: 99,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 59,99 €

1
Trgovina Kakadu
5+
Skladišče

Opis:

Hape full face kolesarska čelada je odlična za drzne malčke s katerimi ustvarjate avanturistične spomine na terenu. Ščitnik za brado varuje otrokovo brado in lica, hkrati pa pušča dovolj prostora za kolesarska očala. ABS lupina s penasto podlogo daje pri nošenju prijeten občutek, prezračevalni sistem pa srkbi, da pod čelado ne postane prevroče.

Primerno za obseg glave 48-52 cm. 

Teža: 748 g

Več podatkov

NAMEŠČANJE ČELADE
Za zagotovitev maksimalne varnosti je potrebno čelado na glavi pravilno namestitiv skladu z navodili proizvajalca. Čelado je potrebno pripeti s paščkom pri spodnji čeljusti in jo namestiti tako, da varuje čelo in ne zdrsne na zatilje. Paščki za zapenjanje ne smejo pokrivati ušes, zaponka naj bo tesno in udobno zategnjena ob spodnjo čeljust. Čelada lahko varuje glavo le, če je dobro in pravilno nameščena. Pri izbiranju čelade preizkusite različne velikosti in izberite tisto, ki se najbolj varna, udobna in se najbolj prilega glavi.


OPOZORILO!
Čelada je namenjena samo uporabnikom vozil brez motornega pogona: koles, rolk in rolerjev. Čelade se ne sme uporabljati za motorne športe! Ne uporabljajte čelade pri plezanju in podobnih športnih aktivnosti zaradi možnosti zadušitve. Čelada ne more vedno preprečiti poškodbe in ne more nadomestiti spremljevalca otroka.

EAN: 6943478036765

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki