Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Uvex 45-50 cm Oyo style dino blue matt otroška čelada

Redna cena z DDV: 59,99 €

Znižanje: -15%

Vaš prihranek: 9,00 €

Cena z DDV: 50,99 € Spletna cena


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 50,99 €

1
Trgovina Kakadu
Skladišče

Opis:

Čelade Uvex Oyo navdušujejo s svojo zasnovo usmerjeno v otroke, mehkim oblazinjenjem in prvovrstno zaščito (integriran vizir čelade, silikonski vložek na zadnji strani lupine). Kvalitetne, zračne in lahke čelade z enoročnim zapenjanjem. 

Primerno za premer glave 45-50 cm.

Teža: 245 g

Več informacij spodaj.

Več podatkov

Varnost dojenčka in malčka je na prvem mestu. In ravno zato že prva kolesarska tura na otroškem sedežu zahteva primerno čelado, ki bo zaščitila občutljivo otroško glavo. Pomembno je, da je čelada čim lažja in varna.

Zahvaljujoč inovativnemu Uvex xTRA Shieldu, pri katerem je vizir čelade integriran v EPS material, je občutljivo območje okoli čela v primeru nesreče optimalno zaščiteno.

Uvex KID PROtect - inovativem silikonski vložek na zadnji strani glave zmanjšuje tresenje in preprečuje, da bi otrokova glava zdrsnila z naslona sedeža.

Silikonski vložek je mogoče hitro in enostavno zamenjati z izbrano LED lučko za dodatno vidljivost in varnost v temi. Lučka ni priložena.

Zračna notranjost s simpatičnim dizajnom dinozavra ščiti glavo vašega otroka in zagotavlja izjemno mehko udobje.

Uvex monomatic Comfort - zaponko lahko odprete in zaprete z eno roko.

Deset prezračevalnih odprtin zagotavlja stalen dotok svežega zraka.

NAMEŠČANJE ČELADE: Le čelada ustrezne velikosti, ki je pravilno nameščena, lahko nudi maksimalno zaščito. Čelado namestite tako, da zaščiti čelo. Pasove pritrdite pod spodnjo čeljust, čim bolj proti grlu. Pri tem pazite, da pasovi ne prekrivajo ušes. Pred vsako uporabo preverite ustreznost čelade in jo po potrebi ponovno nastavite. 

OPOZORILO! Za optimalno zaščito se mora čelada dobro prilegati glavi, trakovi za zapenjanje pa morajo biti ustrezno zatisnjeni in zapeti. Čelade ne uporabljajte pri vožnji z motornim kolesom ali kolesom z motorjem. Čelado ne smejo uporabljati otroci pri plezanju ali drugih aktivnostih, kjer obstaja tveganje zadušitve, obešanja, če se otrok zatakne s čelado. Izdelek ne more absolutno preprečiti poškodbe in ne more nadomestiti nadzora odrasle oseb, vendar lahko ob ustezni uporabi čelade močno zmanjšate nevarnost poškodb zaradi padca. V kolikor pride do močnega trka, se lahko lupina čelade poškoduje. V tem primeru čelado zavrzite, saj je lahko prišlo do poškodb, ki niso vidne s prostim očesom.

EAN: 4043197339269

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki