Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Woom EXPLORE 6 otroško kolo 26 col Jungle Green (H)

Cena z DDV: 707,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 707,99 €

Trgovina Kakadu
5+
Skladišče

Opis:

Kolo Woom EXPLORE 6 je nekoliko bolj športna različica Woom Original koles. S še bolj udobnim sedežem, disk zavorami in individualnim prilagajanjem sedeža in krmila bo raziskovanje različnih terenov še bolj vznemirljivo in navdihujoče.

Kolo je primerno za otroke stare 10 – 14 let oziroma visoke 140 – 165 cm.

Teža kolesa znaša le 9,5 kg (brez pedal).

Več info spodaj. 

Več podatkov

ZAVORE
Disk zavore Promax s premerom spredaj/zadaj 160/140. Zavorne ročice so ergonomsko oblikovane in nastavljive. Zahtevajo le malo moči, da se kolo varno zaustavi.

OKVIR
Izredno lahek aluminijast okvir s pametno zasnovo, prilagojeno otrokom, zagotavlja zabavno in varno izkušnjo vožnje. Okvir je narejen iz lahkega, visokokakovostnega aluminija AA 6061 z oglatimi cevmi. Model Explore ima nekoliko bolj športno geometrijo kot modeli Original.

VILICE
Lahke enakokrake aluminijaste vilice. Krmilna cev 1".

PRESTAVE
Kolo ima menjalnik microSHIFT z 8 prestavami, s prestavno ročico microSHIFT Acolyte.

SEDEŽ
Sedež je ena najpomembnejših stičnih točk med otrokom in kolesom in močno vpliva na občutek pri vožnji. Model Explore ima še bolj udoben sedež kot modeli Original. Zasnovan je tako, da ustreza medenici otrok v določeni starostni skupini. Razvit je bil v sodelovanju s Selle Royal. Narejen iz recikliranih materialov. Vgrajen ima nosilec za GoPro.

SEDEŽNA OPORA
Narejena iz eloksiranega aluminija. Narisane ima oznake za najnižje dovoljeno vstavljanje ter dodatne oznake "ABC", ki pomagajo pri optimalni nastavitvi višine sedeža v povezavi z nastavitvijo krmila.

NASTAVEK ZA VIŠANJE/NIŽANJE SEDEŽA
S pomočjo nastavka za prilagajanje višine sedeža boste višino sedeža prilagodili hitro in brez dodatnega orodja. Narejen je iz aluminija in zavarovan proti zvijanju. Zahvaljujoč svoji dolžini zahteva za sprostitev le majhno silo.

PNEVMATIKE
Woom kolesa imajo agilne in oprijemljive pnevmatike, ki se lahko uporabljajo na najrazličnejših terenih. Ne glede na to, ali se otrok vozi po asfaltu ali gozdnih poteh, bodo pnevmatike zagotovile največji oprijem v vsakem vremenu in na katerikoli površini. Kolo ima pnevmatike 26 x 2,10″ Billy Bonkers (Performance Line) proizvajalca Schwalbe. Avtomobilski ventili omogočajo enostavno polnjenje na kateremkoli bencinskem servisu. Odsevne črte na straneh pnevmatik omogočajo optimalno vidljivost tudi v slabih svetlobnih pogojih.

PLATIŠČA
Izjemno lahka aluminijasta platišča ter aluminijasta pesta z zatesnjenimi ležaji in nastavkom za Woom blatnike. Platišče ima 28 lahkih in izjemno robustnih dvojno prekrižanih naper iz nerjavečega jekla. Hitro snemljiva sprednja os za enostavno namestitev/odstranitev kolesa ter vijačna zadnja os. Sistem za hitro sprostitev sprednjega kolesa omogoča hitro in enostavno namestitev in odstranjevanje sprednjega kolesa z okvirja. Priročno predvsem za transport kolesa v avtomobilu ali za zamenjavo pnevmatike.

KRMILNI LEŽAJ
Popolnoma vgrajen 1" krmilni ležaj.

KRMILO
Krmilo je možno prilagoditi tako v višino, kot v dolžino, kar pomeni, da kolo raste skupaj z otrokom in ves čas nudi optimalen položaj za vožnjo. Je široko (620 mm) in ergonomsko oblikovano, narejeno iz aluminija (peskano in črno eloksirano) in s posebno tankim premerom pri koncih, ki omogoča otrokom prijazen (ozek) premer ročajev.

NOSILEC KRMILA
Izjemno lahek iz kovanega aluminija, omogoča nastavljanje krmila po višini in dolžini za optimalen položaj pri vožnji. Krmilo je pritrjeno z dvema objemkama in privito z vijakoma s šestkotnim nastavkom (5 mm). Oznake "ABC" pomagajo pri optimalni nastavitvi višine krmila glede na višino sedeža.

ROČAJI
Ergonomsko oblikovani in izjemno ozki vijačni ročaji skrbijo za maksimalen nadzor nad krmilom in veliko udobje tudi na daljših turah.

POGONSKI SKLOP
Gonilke so aluminijaste in lahke z majhnim Q-faktorjem. Verižnik ima 11 do 34 zob. Razdalja med pedaloma in dolžina zagonske ročice sta ergonomsko prilagojeni otrokom. Rezultat tega je optimalna drža in zelo naravni gibi.

MAKSIMALNA OBREMENITEV: 80 kg

VELIKOST ŠKATLE: 138 x 24,5 x 70 cm

DODATKI IN ORODJE
Orodje ni priloženo, dodatki so na voljo posebej.

GARANCIJA: Za uveljavljanje garancijskega zahtevka na proizvodih Woom, ki velja za ozemeljsko območje Republike Slovenije je potrebno predložiti potrdilo o nakupu – račun, iz katerega je razviden datum izročitve blaga in podatki, ki identificirajo blago.

Dajalec garancije jamči za garancijo v skladu z jamstvom proizvajalca za dobo 2 let.

TEHNIČNI PODATKI:

  • VELIKOST KOLES: 26 col
  • VIŠINA KRMILA: 940-970 mm
  • KOT KRMILA: 69°
  • RAZDALJA MED SEDEŽEM IN KRMILOM: 563,7 mm
  • MEDOSNA RAZDALJA: 1061 mm
  • KOT SEDEŽNE CEVI: 73°
  • MINIMALNA VIŠINA SEDEŽA: 755 mm
  • MAKSIMALNA VIŠINA SEDEŽA: 961 mm
  • DOLŽINA POGONSKE ROČICE: 150 mm
  • PRILAGODITEV NAGIBA KRMILA: individualno prilagodljivo krmilo
  • VIŠINA SREDINE ZGORNJE CEVI: 650 mm

EAN: 9120083728392

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki

Pripomočki