Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

-30%

Znižana cena! Bolle S 51-55 cm Trackdown MIPS Black/Camo otroška čelada

Bolle S 51-55 cm Trackdown Black/Camo otroška čelada MIPS

Redna cena z DDV: 159,99 €

Znižanje: -30%

Vaš prihranek: 48,00 €

Cena z DDV: 111,99 € Spletna cena


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 111,99 €

Trgovina Kakadu
1
Skladišče

Opis:

Popolnoma nova gorska kolesarska čelada znamke Bolle izdelana po tehnologiji AVID Progressive EPS z nastavljivim zračenjem ter MIPS sistemom za progresivno absorbcijo udarcev. Čelada ima tudi držalo za sončna očala ter tri-pozicijski vizir, ki omogoča prilagajanje različnim oblikam očal. Za natančno nastavljanje po obliki glave poskrbi Click-to-Fit sistem.

Več informacij spodaj. 

Več podatkov

LASTNOSTI ČELADE:

  • Velikost S je primerna za obseg glave: 51-55 cm
  • Teža: 390 g
  • Inovativni zimski komplet, ki vsebuje prezračevalne prostore in zimsko podlogo.
  • odstranljiv vizir
  • odstranljiva in pralna podloga

Tehnologija AVID Progressive EPS: AVID Progressive EPS zagotavlja maksimalno zračnost ob visoki zaščiti. Sistem kombinira EPS z visoko gostoto, ki učinkovito absorbira močnejše udarce in EPS z nizko gostoto, ki zagotavlja vrhunsko zmogljivost pri manj resnih udarcih. Čelade Bolle s tehnologijo AVID uporabljajo kombinacijo različnih gostot EPS in optimizacijo prezračevalnih kanalov za praktično zmanjšanje gostote v zgornjem delu čelade. Rezultat je lažja, zračnejša čelada s progresivnim blaženjem udarcev, ki bo absorbirala širši razpon udarcev.

MIPS (Multiple-Directional Impact Protection System): Sistem MIPS ščiti glavo pred rotacijskimi silami in tako zmanjšuje možnost pretresa možganov.

Sistem Click-to-Fit: omogoča enostavno, hitro in natančno prilagajanje prileganja čelade. Gumirano kolesce za prilagajanje omogoča, da čelado brez napora zategnete ali popustite, tudi če imate na sebi rokavice.

NAMEŠČANJE ČELADE: Le čelada ustrezne velikosti, ki je pravilno nameščena, lahko nudi maksimalno zaščito. Čelado namestite tako, da zaščiti čelo. Pasove pritrdite pod spodnjo čeljust, čim bolj proti grlu. Pri tem pazite, da pasovi ne prekrivajo ušes. Pred vsako uporabo preverite ustreznost čelade in jo po potrebi ponovno nastavite. 

OPOZORILO! Za optimalno zaščito se mora čelada dobro prilegati glavi, trakovi za zapenjanje pa morajo biti ustrezno zatisnjeni in zapeti. Čelade ne uporabljajte pri vožnji z motornim kolesom ali kolesom z motorjem. Čelade ne smejo uporabljati otroci pri plezanju ali drugih aktivnostih, kjer obstaja tveganje zadušitve, obešanja, če se otrok zatakne s čelado. Izdelek ne more absolutno preprečiti poškodbe in ne more nadomestiti nadzora odrasle oseb, vendar lahko ob ustezni uporabi čelade močno zmanjšate nevarnost poškodb zaradi padca. V kolikor pride do močnega trka, se lahko lupina čelade poškoduje. V tem primeru čelado zavrzite, saj je lahko prišlo do poškodb, ki niso vidne s prostim očesom.

Šifra: 054917352936

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki