Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Puky S 45-51 cm PH8 PRO-S pink flowers čelada

Cena z DDV: 39,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 39,99 €

1
Trgovina Kakadu
3
Skladišče

Opis:

Puky čelada PH 8 vsebuje vse kar mora imeti dobra čelada. Odlično prezračevanje, mrežico proti insektom, trden zaščitni sloj in enostaven sistem za prilagajanje velikosti čelade s pomočjo navoja. 

Velikost: 45-51 cm (obseg glave).

Teža: 195 g

Več podatkov

Lastnosti

  • Model PH 8 Pro-S odlikuje predvsem varnost, optimalno prileganje in nizka teža.
  • Zunanja lupina čelade izdelana iz trpežnega polikarbonata, ki je zvarjen na notranji ovoj iz EPS pene s postopkom v kalupu.
  • Navdušuje z enostavnim sistemom za nastavitev optimalnega prileganja. Obseg je mogoče nastaviti z eno roko s pomočjo praktičnega vrtljivega kolesca za prilagajanje. To omogoča, da si lahko otrok na enostaven način samostojno nastavi čelado.
  • Je izjemno lahka, zato vašemu otroku omogoča svobodno in brezskrbno gibanje. 9 prezračevalnih lukenj zagotavlja optimalno zračenje in poskrbi za prijetno nošenje tudi v toplejših dneh. Vgrajena je tudi mreža proti mrčesu, ki prepreči dostop nadležnim obiskovalcem.
  • 4 odsevne nalepke zagotavljajo dobro vidljivost,  zato je čelada idealen spremljevalec na poti v vrtec/šolo, na izletu ali na poti domov v mraku.

Nameščanje čelade

Prosimo vas, da za optimalno zaščito čelado namestite po naslednjih korakih:

  • Namestite čelado na glavo in odprite mehanizem za delitev paščkov.
  • Paščka na novo namestite tako, da se združita tik pod ušesom. Paščka ne smeta prekrivati ušes. Zaprite mehanizem za delitev paščkov.
  • Pašček pod brado namestite tako, da je tako tesno, kot tudi udobno ob bradi. Zaponka ne sme biti neposredno pred brado. Dolžino paščka lahko regulirate na zaponki. Zaprite zaponko.
  • Nastavite kolešček na zadnji strani glave glede na obseg otrokove glave. Čelada se mora tesno in hkrati udobno prilegati otrokovi glavi. Za nudenje optimalne zaščite mora čelado prekrivati čelo, ne sme biti preveč potisnjena na zadnji del glave. 

Opozorilo

Ta čelada je namenjena izključno kolesarjenju, vožnji s skiroji, kotalkami, rolkami in poganjalci. Ni primerna za smučanje, plezanje, jahanje ali za vožnjo z motornimi kolesi. Čelade ne smejo uporabljati otroci pri plezanju ali drugih aktivnostih, pri katerih obstaja nevarnost zadušitve ali obešanja, če se otrok zagozdi s čelado. Iz tega razloga otroci čelade ne smejo uporabljati na igriščih in še posebej ne na plezalnih lestvah.

Čelada ustreza standardom EN1078:2012 A1: 2012 + A1:2012

Šifra: 00009600
EAN: 4015731096006

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki