Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Didakta Skrita moč ADHD

Cena z DDV: 39,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 39,99 €

1
Trgovina Kakadu
3
Skladišče

Opis:

Skrita moč ADHD je priročnik o ADHD in rezultat projekta ADHD v življenju in šoli, v katerem sta v študijskem letu 2022/23 moči združili Fakulteta za socialno delo v Ljubljani in Pedagoška fakulteta v Ljubljani. Projekt je potekal pod vodstvom doc. dr. Anamarija Kejžar (FSD) in dr. Suzane Pulec Lah (PeF).

Več info spodaj.

Več podatkov

ADHD je edinstven tip nevrodivergentnosti, ki je v današnjem času še vedno premalo raziskan. Prav zaradi pomanjkanja znanja o ADHD je ta nemalokrat podvržen stigmatizaciji, ki vodi do (pre)pozne diagnoze. Priročnik Skrita moč ADHD je poln pozitivno naravnanih napotkov in dejstev, ki razbijajo razširjene mite o ADHD. Knjigo spremljajo tudi kratke izpovedi oseb z ADHD, njihovih svojcev in strokovnih delavcev, ki bodo v pomoč vsem, ki se s posebnostjo na kakršen koli način srečujejo tudi sami.

Dr. Anamarija Kejžar je docentka na Fakulteti za socialno delo. V svoji 30-letni praksi je delala kot svetovalna delavka v OŠ in direktorica doma starejših občanov. Na fakilteti sodeluje v številnih mednarodnih projektih in je avtorica številnih znanstvenih in strokovnih člankov.

Šifra: ANAMARIJA KEJŽAR
EAN: 9789612617219

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki