Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Deuter nahrbtnik schmusebar 8 L zelen medvedki

Cena z DDV: 39,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 39,99 €

1
Trgovina Kakadu
Skladišče

Opis:

Kakovosten pohodniški nahrbtnik za otroke. Udobno nošenje zagotavljajo oblazinjeno hrbtišče in naramnice v obliki črke S, ki so popolnoma nastavljive ter imajo pas za prsni koš, da malčki lažje prenašajo tovor. Zaponka za zapiranje je otrokom prijazna. 

Primerno za otoroke od 3. do 6. leta starosti.

Dimenzije: 33 × 21 × 15 cm

Prostornina: 8 litrov

Masa: 300 g

Več informacij spodaj.

Več podatkov

Nahrbtnik ima stranske žepe, ki so kot nalašč za prigrizke, steklenico in majhne zaklade, prostoren glavni predal z zapiranjem na elastiko in predalček z zadrgo na pokrovu. V notranjosti je nalepka na katero lahko napišete otrokovo ime, kar preprečuje, da bi se nahrbtniki zamenjali. 

Ergonomsko oblikovana hrbtna podloga kontaktnega sistema se prilega hrbtu in enakomerno porazdeli težo bremena. Po eni strani to ščiti hrbet in zagotavlja udobje, po drugi strani pa je breme najlažje prenašati ob telesu. Prostori med oblazinjenjem so izkoriščeni za prijetno zračenje, kot tudi zračna, robustna prevleka 3D Airmesh.

Nahrbtnik ne vsebuje perfluoriranih in polifluoriranih kemikalij. Deuter tako zmanjšuje uporabo okolju škodljivih snovi, ki škodijo okolju in zdravju. Med drugim se PFC uporablja kot premaz za zaščito pred dežjem, ker ima lastnosti odbijanja vode, umazanije in maščob. Namesto tega deuter zdaj uporablja impregnacijo DWR (trajna vodoodbojnost), ki je zdravju neškodljiva in okolju prijazna.

EAN: 4046051115269

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki