Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Tikki sandali Nido Fox

Redna cena z DDV: 42,99 €

Znižanje: -5%

Vaš prihranek: 2,15 €

Cena z DDV: 40,84 € Spletna cena


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 40,84 €

5+
Trgovina Kakadu
Skladišče

Opis:

Priljubljeni notranji in zunanji sandali znamke Tikki navdušujejo z neverjetno prožnostjo in zračnostjo. Zahvaljujoč zelo tankemu podplatu, naravnim materialom vrhunske kakovosti (usnje) in izjemni lahkotnosti so idealna obutev za naše najmlajše. Nudijo minimalno potrebno zaščito za različne poletne aktivnosti, pri čemer stopal ne pregrevajo in jim mogočajo svobodno gibanje.

Več info spodaj.

Več podatkov

PRILEGANJE: Primerni so za vse širine stopal. Pri velikostih od 24 naprej je lahko prileganje sprva nekoliko tesnejše (zlasti za široka stopala), vendar se usnje po nekaj nošenjih prijetno prilagodi individualni širini stopala.

Usnjena dodatka na peti ohranjata njeno prvotno obliko in s tem skrbita za lažje obuvanje.

MATERIALI:

  • Zgornji del: usnje
  • Podloga: usnje, tekstilni vložek (0,8 mm)
  • podplat: guma (2 mm)


TABELA VELIKOSTI:

Velikost obutve (EU) Notranja dolžina [cm] Notranja širina [cm]
18 12,0 5,6
19 12,3 6,0
20 13,0 6,1
21 13,7 6,3
22 14,5 6,5
23 15,1 6,7
24 15,8 6,9
25 16,6 7,1
26 17,3 7,3
27 18,0 7,5
28 18,6 7,7


IZBIRA VELIKOSTI:


Merjenje velikosti stopala:

1. Ob steno položite list papirja. Brez nogavic stopite na papir s peto proti steni in obrišite stopalo, pri čemer pisalo držite popolnoma navpično.

2. Od sredine pete (ki bi morala biti na robu papirja) do konca najdaljšega prsta začrtajte črto in jo izmerite. To je dolžina stopala.

3. Po zgledu fotografije narišite še črto "b" od pege do pod malim prstom in jo izmerite. To je širina stopala.



4. Za otroke, mlajše od 18 mesecev, priporočamo čevlje, ki so največ 0,7 cm daljši od stopala, za starejše otroke, ki že samozavestno hodijo, pa lahko izberete čevlje, ki so približno 0,7-1 cm daljši od stopala, da zagotovite optimalno udobje in daljše nošenje.

*Tikki modeli so ročno izdelani, zato se lahko velikosti razlikujejo do 2 mm.

VZDRŽEVANJE: Čevlje nežno očistite z vlažno krpo ali namenskimi sredstvi za nego usnja. Čevljev ne potapljajte v vodo! Izogibajte se močnemu drgnjenju ali grobemu krtačenju, saj lahko poškodujete material. Čevlje sušite pri sobni temperaturi, izogibajte se izpostavljanju neposredni sončni svetlobi ali drugim virom toplote. Ne perite v pralnem stroju. Ne uporabljajte belil, detergentov ali raztopin na osnovi topil. Ne izpostavljajte jih vlagi.

OPOZORILO: Čevlji se lahko hitreje obrabijo pri vožnji s kolesom ali poganjalcem ter pri uporabi na grobem terenu. Takšne vrste obraba ni razlog za reklamacijo. Vedno se prepričajte, da se čevlji pravilno prilegajo, preden jih obujete. Zunaj nošenih čevljev ni mogoče vrniti.

POREKLO: Romunija.

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki