Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Amazonas potovalna viseča mreža moskito traveller thermo

Cena z DDV: 99,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 99,99 €

Trgovina Kakadu
1
Skladišče

Opis:

Termo viseča mreža je kot nalašč za bolj hladne dni. Vgrajen ima praktičen drsni predal v katerega lahko vložite spalno podlogo. Tako boste tudi v hladnejših dneh spali na toplem in udobnem ležišču v zunanji viseči mreži. Za dodatno udobje poskrbi mreža proti insektom, ki služi tudi kot dodatna toplotna zaščita. 

Več informacij spodaj. 

Več podatkov

Diagonalna reža za vse tipične pohodniške spalne podloge

Na spodnji strani ima praktičen drsni predal z ojačanimi šivi za spalno podlogo. Tako boste tudi v hladnejših dneh spali na toplem. Vse tipične spalne podloge, se prilegajo v predal (običajne: pribl. 183 x 51 cm; velike: pribl. 198 x 65 cm). Z mrežo so kompatibilne tudi podloge debeline do 7 cm. Ta je ob uporabi lahko napihnjena manj od maksimalne kapacitete, kar omogoča boljše prileganje telesu in posledično večje udobje. 

Udobna vsestranska zaščita pred vsemi vrstami mrčesa in pred mrazom 

Mosquito-Traveller Thermo vas ne ščiti le pred mrazom, ampak tudi pred insekti. Uporabljena je zelo fina mreža proti komarjem s 1000 – 1500 MESH, kar daleč presega zahtevo standardov WHO 156 MESH. To zagotavlja zaščito tudi pred najmanjšimi škodljivci.

S patentiranimi prečkami za širjenje lahko mrežo proti komarjem raztegnete v velik notranji prostor. To ustvarja občutek prijetno zaščitenega prostora. Mrežo napnemo s priloženo vrvjo. Dve odtočni cevi preprečujeta, da bi voda med dežjem stekla po vpenjalni vrvi do mreže.

Mosquito Traveler Thermo lahko uporabljate tudi brez mreže proti komarjem. Preprosto odstranite palice za širjenje in vpenjalno vrv ter obrnite ležalno površino navzdol. Mreža se pospravi pod ležalno površino.

Dimenzije:

  • ležišče: 275 × 140 cm
  • skupna dolžina (vključno z zankami za obešanje): 295 cm
  • teža: 650 kg
  • nosilnost: največ 200 kg
  • maksimalna velikost uporabljene spalne podloge: 240 × 64 cm
  • velikost pospravljene mreže: 25 × 9,5 cm

Material:

  • 100% najlon ripstop (210D)
Šifra: AZ-1030230
EAN: 4030454005777

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki