Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Woom POP košarica za kolo modra

Cena z DDV: 39,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 0,00 €

2
Trgovina Kakadu
4
Skladišče

Opis:

PRILAGODLJIVA, LAHKA IN VSESTRANSKA!

To je nova Woom košara POP, izdelana iz prožne EVA plastike, brez BPA. Je enostavna za uporabo, saj se zlahka namesti na krmilo sledečim modelom Woom koles: Woom 2, Woom 3 ter Woom 3 Automagic. 

Kompatibilna tudi z Woom 1 Plus poganjalcem.

Več informacij spodaj.

Več podatkov

Otroška kolesarska košara POP je najboljši spremljevalec za mlade pustolovce. Košara, izdelana iz EVA plastike brez BPA je izredno lahka in se z enim samim delikatnim klikom pritrdi na krmila koles Woom 2, Woom 3 ter Woom 3 Automagic, kompatibilna pa je tudi z poganjalcem Woom 1 Plus.  EVA plastika, košari omogoča delno prožnost, kar pomeni, da je le ta prilagodljiva avanturam vašega malčka. Pametna zasnova zagotavlja enakomerno porazdelitev teže vsebine košare vzdolž krmila, kar pomaga vašemu otroku ohraniti ravnotežje.

Osredotočena na varnost 

Na glede na to, kako divja bo avantura vašega malčka, POP otroška košara ostane varno pritjena na kolesu zahvaljujoč inovativnemu zaskočnem mehanizmu. Izdelana je iz mehkega in upogljivega materiala, ki skupaj z gladkimi robovi zagotavlja, da se vaš otrok s košaro ne bo poškodoval. 

Prilagodljiv in vremensko odporen material

POP otroška košara je narejena iz 100% lahke in prožne plastike EVA, je brez BPA in jo je mogoče reciklirati. Material je izjemno vzdržljiv in odporen na vremenske vplive. Tudi deževnica odteka skozi majhne luknjice na dnu. 

Gor/Dol

Zaradi lahkega pritrjevanja in snemanja košare je to odličen dodatek tudi za zabavne in avanturistične sprehode. Košara se tudi odlično ujema z Woom GLUG steklenico, katera se prilega obema deloma košare. Na poti pa je košara izredno priročna, saj jo vaš otrok lahko sname in vanjo nabira različne zaklade. 

Ujemanje

Košara ustreza modelom Woom ORIGINAL 2, 3 in 3 Automagic ter vsem prejšnjim modelom od leta 2018. Pritrdi se jo lahko tudi na Woom 1 Plus poganjalca. 


Dimenzije: 159 mm x 159 mm x 156 mm

Material: 
EVA plastika, brez BPA

Teža: 235 g

EAN: 9120083728439

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki