Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Seznam izdelkov po proizvajalcu Bare3foot

MB sp.j. je lastnik blagovnih znamk “3F” (Freedom for Feet) in “BAR3FOOT”. Podjetje MB je bilo ustanovljeno leta 1996. Gre za družinsko podjetje, ki ga vodita Jerzy in Wojciech Ignasiak. Obutev proizvajajo v svoji tovarni v Mroczi in Naklu na Poljskem.


MB pod lastnimi blagovnimi znamkami »3F« in »BAR3FOOT« ter neposredno po naročilih velikih kupcev izdeluje otroško in mladinsko obutev: copate (na PVC podplatih), superge (TR), sandale (PU) in boso obutev (TR). Vsi čevlji so izdelani s tehnologijo direktnega brizganja brez topil in lepil tako za spajanje dna z zgornjim kot za izdelavo samega zgornjega dela. Zahvaljujoč patentirani metodi laminiranja zgornjega dela ponujajo edinstveno zračno obutev.


V sodelovanju z Inštitutom za usnjarstvo izvajajo program proizvodnje obutve pod imenom »Zdravo stopalo«, ki skrbi za pravilen razvoj in delovanje otroškega stopala. Ta naziv je prejelo približno 80 dizajnov obutve, ki jih proizvaja podjetje. Številne izdelke podjetja ima raziskovalni inštitut Pirmasens e.V. (PFI) in se lahko prodajajo na trgu EU Skupnosti. 


V letu 2018 je MB izvedel projekt v vrednosti 8.282.230 PLN, sofinanciran iz skladov EU, z naslovom »Uvedba inovativne tehnologije za proizvodnjo lahke otroške športne obutve, ki zagotavlja večje udobje in pravilen razvoj stopal«. V letih 2010–2016 je bilo podjetje večkrat nagrajeno.

Ni izdelkov tega proizvajalca