Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

-20%

Znižana cena! Boba Wrap Nosilka za otroke Bamboo Bloom

Boba SERENITY WRAP elastičen trak Bloom

Redna cena z DDV: 54,99 €

Znižanje: -20%

Vaš prihranek: 11,00 €

Cena z DDV: 43,99 € Spletna cena


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 43,99 €

Trgovina Kakadu
Skladišče

Opis:

Mehek, udoben in raztegljiv trak, ki zaradi kvalitetnega materiala ohrani svojo obliko tudi pri nošenju skozi čas. Wrap je primeren za nošenje novorojenčkov, prav tako pa je primeren za nošenje nedonošenčkov. Teža otroka se odlično razporedi čez obe rami in hrbet, zaradi raztegljivosti pa lahko uravnavamo tudi čvrstost "objema".

Več informacij spodaj.

Več podatkov

Serenity Wrap je mehkejša in še bolj zračna različica klasičnega Boba Wrap elastičnega traku, le da je Serenity Wrap je zasnovan tako, da je še bolj prožen in raztegljiv. Trak omogoča, da otroka nosite visoko, blizu vašega težišča, kar predstavlja udobno nošenje in proste roke.

Raztegljivi ovoji Wrap-a posnemajo okolje maternice, z ritmičnim poskakovanjem pa poskrbijo za mir in prijetno, toplo okolje. Z nošenjem lahko izboljšate otrokov spanec, pomagate pri uravnavanju njegovega srčnega utripa in telesne temperature, povečate možnost pridobivanja telesne teže in pomirite njegov jok. Pokončen položaj bo prav tako pomagal umiriti kolike ter zmanjšati pline in refluks. Nosilka je popolna tudi za dojenje in stik koža-na-kožo, kar spodbujaja povezovanje otroka in starša.

Boba Serenity Wrap omogoča optimalno podporo v naravnem ergonomskem položaju vašega malčka v vseh fazah. Vsi izdelki Boba so prejeli certifikat "Hip Healthy" s strani Mednarodnega inštituta za displazijo kolkov.


Specifikacije

Barva: Bloom

Primerna starost otroka: od rojstva do 18 mesecev

Primerna teža otroka: od 3,2 kg do 16 kg; najbolj optimalno od 3,2 kg do 9 kg

Možni položaji: otroka nosite izključno v pokončnem položaju, obrnjenega proti tistemu, ki ga nosi.

Material: 69 % viskoza iz bambusa, 25 % bombaž, 7 % Spandex

Dimenzije: cca. 5 m

Univerzalna velikost: trak je primeren za starše vseh velikosti-inteligentna tkanina, ki s štirismerno raztegljivostjo omogoča prileganje po meri, se bo prilagodila vam in vašemu otroku.

Nega: lokalno čistite z milom in vodo, v stroju perite le, ko je nujno potrebno, in sicer z blagim detergentom na programu za občutljivo perilo; sušite na zraku. 

Poreklo: zasnovano v ZDA, narejeno na Kitajskem

Kako zavezati trak:


EAN: 81757901281

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki