Že plačani osebni prevzemi med 8 in 14 (pon-pet) PRED SKLADIŠČEM Kakadu, Celovška 280 (poleg Sanolabor). Ko je naročilo pripravljeno, prejmete SMS. Kakadu v MC Šiška je ODPRT.

Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

M&D igralni set Pri zdravniku

Cena z DDV: 29,99 €

1
Mercator Šiška
Skladišče

Opis:

Igralni set, ki bo vsakega otroka prelevil v pravega zdravnika ali zdravnico. Komplet vsebuje 25 zdravniških pripomočkov za igro vlog. Zabaven in privlačen način za lajšanje morebitnih stresnih občutkov, povezanih z obiskom zdravnika, in spodbujanje domiselne, vzgojne in empatične igre.

Material: umetna masa.

Dimenzije: 26,6 x 8,8 x 34,2 cm. 

Primerno za otroke od 3. leta dalje. 

Več podatkov

Set vsebuje: stetoskop, merilec za krvni tlak, tester za sluh, brizgo, škarje, pinceto, termometer za čelo, refleksno kladivo, pripomočke za pregledovanje ušes in ust ter oči, pladenj nza instrumente, zdravniško torbo, stekleničke z zdravili, kremo, obliž, povoj, značko za izkaznico, kartice za označevanje. 

Po karticah pišite s svinčnikom in za ponovno uporabo uporabite radirko. 

Ameriško podjetje Melissa & Doug je ustvarja igrače že 20 let. Njihov cilj je ustvariti zadovoljne in vesele kupce, ki se vedno znova vračajo. Gre za podjetje, ki želi ponuditi kupcu izdelke visoke kvalitete, velike vrednosti in kreativnega dizajna. Ponudba igrač vsebuje inovativne izdelke za vsa starostna obdobja.

Ocene kupcev


Podobni izdelki