Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Didakta knjiga polžka Blažka

Cena z DDV: 9,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 9,99 €

1
Trgovina Kakadu
5+
Skladišče

Opis:

Mala polžka Blažka je naveličana vrta in se z zanimanjem sprašuje, kaj je onkraj njega. Ta njena radovednost postaja vse večja in nekega dne se odloči, da bo prelezla svet. Po dolgem in napornem popotovanju v majhni konzervi za sardine nazadnje pristane na mehkem pesku na obali, kjer spozna svoje sorodnice školjke. A to še ni konec potovanja …

Priporočeno za otroke od 3. leta starosti.

Več podatkov

19. knjigica iz serije Drobižki. Drobižki so avtorsko delo Antoona Kringsa, ki se je rodil leta 1962 v Franciji. Njegova poučna in zabavna zbirka je postala mednarodna uspešnica, doslej je pri založbi Gallimard izšlo že 36 naslovov. V slovenščino je knjižici izvrstno prevedla Polonca Kovač in ohranila stil in humornost izvirnika.

Drobižki so žuželke in druge male živali in vsi živijo na istem vrtu. Vedenje Drobižkov je zelo podobno vedenju majhnih otrok: lahko občutijo veselje in jezo, bolečino in nežnost, zavist in prijateljstvo. Svet Drobižkov je svetel in pomirjujoč, poln domišljije in humorja. Zgodbice imajo tudi poučno noto: Drobižki so med seboj v najrazličnejših odnosih, včasih se prepirajo med seboj, ampak obenem spoznavajo, da so drugi drugačni in se učijo te razlike sprejemati.

Ekspresivne ilustracije pomagajo otrokom razvijati občutek za umetnost in barve. Knjižice imajo zelo primeren format in otroci jih z lahkoto prelistavajo. Knjižice so namenjene otrokom od 3 do 7 let, ker pa skrivajo v sebi veliko humorja in tudi kakšno ost jih z zanimanjem preberejo tudi odrasli.

Vezava: trda

Format: 197 x 195 mm

EAN: 9789612614980

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki