Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

-20%

Znižana cena! Vulli žirafa z grizalom so pure

Vulli žirafa z grizalom so pure

Redna cena z DDV: 28,99 €

Znižanje: -20%

Vaš prihranek: 5,80 €

Cena z DDV: 23,19 € Spletna cena


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 23,19 €

Trgovina Kakadu
Skladišče

Opis:

Žirafa Sophie z grizalom je prva dojenčkova igrača iz kavčuka, ki spodbuja njegove čute in mu pomaga pri pomirjanju bolečih dlesni. V setu, ki je lahko čudovito darilo za novorojenčka, sta klasična žirafa Sophie (18 cm) ter posebno grizalo.

Priporočeno za otroke od rojstva.

Več informacij spodaj.

Več podatkov

Sophie la girafe je že 50 let prava klasika – in dojenčki jih imajo radi! Spodbuja vsa čutila novorojenčkov in pomirja, ko pridejo prvi zobki.

Oblika in velikost  žirafe Sophie sta idealni za majhne otroške roke. Je zelo lahka, za njene dolge noge in vrat pa bo otrok zlahka prijel že od prvih dni. 

Mehki deli na žirafi, kot so ušesa in rožički, so idealni za žvečenje in blaženje neprijetnega občutka v dlesnih, ko začnejo izraščati prvi zobje. Kontrastne barvne lise na žirafi vizualno stimulirajo otroka in spodbujajo razvoj vida, njen dolgi vrat pa je idealen za razvoj prijemanja. Ob pritisku na žirafo na oddaja zvok in spodbuja otrokov sluh.

Grizalo ima različne teksture površine in je primerno za vsa obdobja izraščanja zobkov ter na najboljši način pomaga pri pomirjanju bolečih dlesni. Velikost grizala je idealna za dojenčkove roke, posebna krivulja na grizalu pa zagotavlja idealno prileganje dojenčkovim ustom.

Narejeno iz 100% naravnega kavčuka (brez ftalatov), pridobljenega iz soka drevesa kavčukovca, iz fleksibilnih, obnovljivih materialov in netoksičnih barv, ki se uporabljajo v živilski industriji, kar pomeni, da je varna in naravna igrača. 

Dimenzije (embalaže): 13 × 5,5 x 20,8 cm

Opozorilo! Ne sterilizirajte. Ne čistite v pomivalnem stroju. Svetujemo vam, da površino igrače obrišete z vlažno krpo. Pred uporabo odstranite vso embalažo in vezice.

EAN: 3056566166244

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki