Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Proizvajalci 111 proizvajalcev

  • Ki ET LA

    0 izdelkov

  • Kiddimoto

    Kiddimoto se ukvarja z načrtovanjem, razvojem in testiranjem zelo kakovostnih lesenih poganjalcev, kolesarskih čelad, otroških kolesarskih rokavic in drugih zanimivih otroških vozil.

  • KidKraft

    ZDA

    0 izdelkov

  • Knitido®

    Knitido® je bilo prvo podjetje na Japonskem, ki je izdelovalo prstne nogavice. Običajne nogavice se res hitreje obujejo, a so v hladnih dneh stopala in prsti v njih zelo hladni, v vročih pa se znojijo. Prsti se namreč drgnejo drug ob drugega ter zbirajo umazanijo in vlago - to pa lahko privede do nepravilnega položaja prstov, bolečin in drugih okužb. Nogavice z ločenimi prsti tako prispevajo k obvaldovanju neprijetnega vonja in ohranjanja prijetne temperature - posamično oviti prsti izboljšajo zaznavanje stopal, saj vklučijo v hojo prav vse prste. Tako so temelji gibanja osvobojeni, kar vpliva pozitivno na celotno telo.

    Podjetje Knitido® je od leta 2007 nastanjeno tudi v Nemčiji (v Berlinu), od koder oskrbuje vso Evropo.

    Njihova vizija je, da postanejo prstne nogavice temelj zdravega, izpolnjenega in uravnoteženega življenja. Knitido® na Japonskem se zato preoblikuje iz znamke prstnih nogavic v celostni koncept za uravnotežen življenjski slog pod oznako Knitido Plus®.

  • Koel

    KOEL je znamka, ki izdeluje čevlje zadojenčke, otroke, ženske in moške, kjer prevladujejo enake vrednote in cilji: izjemno prileganje in kakovost.

  • Kokua

    Nemški dizajn in izdelava, ki je revolucionirala mobilnost otrok s poganjalci LIKEaBIKE. Od leta 1997 so tako vodilni na področju izdelave poganjalec in koles, med katerimi sta najbolj popularna poganjalec LIKEaBIKE Jumper in LIKEtoBIKE gorsko kolo.

  • Lilliputiens

    Liliputiens igrače so ročno narejene didaktične igrače iz mehkih tkanin.

  • LipFish

    LipFish je švedska blagovna znamka, ki jo je leta 2006 ustanovila Jenny Boije. Ukvarjajo se z oblikovanjem kakovostnih, barvitih in zabavnih oblačil za otroke do 8. leta starosti. 

  • Lulujo

    Lulujo je ponosno kanadsko podjetje za premium otroške potrebščine. Z vedno večjim globalnim poslovanjem in preprosto blagovno znamko ustvarjajo funkcionalne izdelke, ki jih imajo radi sodobni starši in otroki. Z začetki v letu 2009 so si s svojimi večnamenskami, bombažnimi in mehkimi tkaninami ter modnim in zabavnim tiskom, prislužili mesto med vodilnimi blagovnimi znamkami v tej industriji. 

  • Magna Tiles

    Magna-Tiles ponuja sistem konstrukcijskih igrač. Kosi so plastične ploščice različnih oblik, ki se magnetno zaskočijo skupaj in uporabnikom omogočajo gradnjo različnih geometrijskih struktur.

    0 izdelkov

  • Micro

    Blagovna znamka Micro predstavlja sinonim za vrhunske skiroje po vsem svetu.

  • Miniland

    Miniland verjame v boljši jutri, zato želi prispevati k svetu, ki bo bolj sprejemljiv, odprt in prijeten.

    S kolekcijo svojih punčk želijo otrokom, skozi igro, pomagati razumeti sprejemanje drugačnosti vsake rase, spola ali stanja, bivanja enega z drugim, odprtosti. Anatomsko korektno oblikovane punčke so zelo primerne za učenje socialne emocionalnosti, ki pri otroku izboljšajo socialne zmožnosti in iznajdljivost. Vsaka punčka je izdelana ročno, v Evropi. Narejene so iz mehkega vinila in dosegajo vse evropske in ameriške standarde.

  • Modu

    Dansko podjetje Modu sestavlja ekipa oblikovalcev, sanjačev in ustvarjalcev s sedežem v Köbenhavnu z enim skupnim ciljem: ustvariti igrive in trajnostne igrače, ki izpolnjujejo vse večje potrebe po motoričnih veščinah. Seti Modu spodbujajo domišljijo in ustvarjalnost, otroke pa učijo aktivne igre s celim telesom.

    0 izdelkov

  • Munkees

    Munkees so priročni mali prijatelji. Ker gre za obeske vseh vrst so vedno tam, kjer jih potrebujete. Majhno darilo, ki razveseli vsakogar.

  • Mystery

    Mystery je francoski proizvajalec pripomočkov za otroke. 

  • Nutcase

    Blagovna znamka pod katero nastajajo ene najboljših, najbolj varnih in predvsem najlepših čelad na trgu!